Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen open over moeilijk jaar: 'Ik had veel eerder aan de bel moeten trekken'

'Ik ben flink aan mezelf aan het werken'

Op Instagram is Louisa Janssen openhartig over een moeilijk jaar dat ze achter de rug heeft. De realityster verloor haar broertje en zat tegen een burn-out aan. Door deze periode heeft ze zichzelf verloren, maar gelukkig voelt ze zich inmiddels weer een stukje beter.

Druk, druk, druk

Afgelopen jaren zagen we Louisa meerdere keren op de buis verschijnen. Zo deed ze mee aan twee seizoenen van Echte Meisjes in de Jungle en daarnaast werkte ze hard aan haar eigen tv-programma Louisa & Rowan op de camping. Hierover vertelt ze dat ze veel werkte en daardoor veel van huis was. Volgens haar een manier om alles te vergeten – de moeilijke tijd met veel spanning, stress en verdriet door het overlijden van haar broertje.

Burn-out

Louisa vertelt openhartig dat ze door deze moeilijke tijd tegen een burn-out aan zat. Op advies van haar man en haar manager is ze in therapie gegaan. "Ik was vooral boos en verdrietig. Ik heb veel spijt van mijn gedrag naar de mensen die dicht bij me staan", vertelt Louisa in haar post. Volgens haar heeft ze hen in de steek gelaten en verdriet aan gedaan.

Werken aan zichzelf

Na een reis naar het buitenland heeft Louisa besloten om meer tijd in zichzelf, haar gezin en vrienden te steken. "Ik heb in het buitenland kunnen rouwen, na kunnen denken over dingen en vooral dingen een plek kunnen geven", aldus Louisa.

"Ik had veel eerder aan de bel moeten trekken", vertelt ze. Volgens haar heeft ze dit zelf allemaal zo ver laten komen en veroorzaakt. "Ik ben flink aan mezelf aan het werken en wil alleen maar liefde met iedereen delen. Ik wil alle negativiteit achter me laten en me niet meer mengen in wat een ander ook roept of doet."

Toekomstplannen

Wat Louisa haar toekomstplannen zijn? Ze geeft aan dat ze een hoop leuke vooruitzichten heeft en zich op haar gezin, familie, televisie- en muziekcarrière wilt richten. Wij zijn erg benieuwd en hopen dat Louisa zich snel beter voelt.

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: NL Beeld