Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's voor dit weekend

Er valt weer genoeg te beleven!

PFW - Street Style

Het weekend staat weer voor de deur! Heb jij nog geen plannen? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s voor dit weekend. Komen ze:

Dineren en cocktails drinken bij Madam restaurant en skybar

Zaterdag 20 april heropent Madam restaurant en skybar haar deuren. De Amsterdamse hotspot op de 20ste verdieping van de A’DAM Toren heeft een verbouwing en herpositionering achter de rug, en is weer klaar om gasten te verwelkomen met een compleet vernieuwde ervaring. Zowel de look-and-feel als de identiteit van het restaurant en de bar zijn getransformeerd; elegant maar toch een beetje ondeugend. Gasten kunnen het nieuwe shared dining menu geïnspireerd door de Aziatische keuken ontdekken, de creatieve cocktails proeven en dansen op de muziek met fenomenaal uitzicht over de hele stad. Een avondvullend programma op grote hoogte dus!

Waar:

A'DAM Toren | Overhoeksplein 3, 1031 KS Amsterdam

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Madam (@madamamsterdam_)

Ga naar Back to Black

Sinds deze week is Back to Black te zien in de bioscoop, een ode aan een van de meest iconic muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. Back to Black bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte.

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal: van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes. De film laat echter ook de donkere kant van haar succes zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde. Heb je dit weekend dus niks te doen? Plan een dan een bezoekje aan de bioscoop!

https://youtu.be/N42STjtNyAs?si=V5eRxWtCXwu0lDyj

Shop de Quinty by Summum-collectie

Deze week heeft Summum haar derde collectie gelanceerd in samenwerking met Quinty Trustfull. De Quinty by Summum-collectie 2024 viert het leven en alle mijlpalen die daarbij horen, met uitbundige items voor festivals en summer weddings. Een zomerse capsule collection met feestelijk tintje! De collectie bestaat onder meer uit een pailletten top met bloemcorsage en palazzo pants in een warme papajakleur, een korte en een lange strokenjurk met een bladerprint en een top en losvallende broek met schitterende pailletten. Een sweatshirt met pailletten en een vrouwelijk ajourgebreid vestje. Erbij een kort, fluffy jasje met pailletten – "Een echte eyecatcher waar je heel veel plezier van zult hebben", aldus Quinty. Het raffia tasje met bloemcorsage en kettinghengsel zorgt voor een extra feestelijke en zomerse touch bij je outfits.

De Quinty by Summum-collectie is te koop bij de Summum-brandstores, online en bij 1100 verkooppunten wereldwijd, waarvan 350 in Nederland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SUMMUM (@summumwoman)

Bezoek het Amsterdam Wine Festival

Wijnliefhebbers, opgelet! Dit weekend kun je je wijnhart ophalen in onze hoofdstad. Verken de imposante wereld van wijnen op het Amsterdam Wine Festival! Van de glooiende heuvels van Zuid-Amerika tot de tropische Sauvignon Blancs van Nieuw-Zeeland en de veelzijdige Chenin Blancs van Zuid-Afrika – alle smaken komen samen in de magische setting van de Gashouder. Geniet van heerlijke gerechten, perfect gecombineerd met jouw favoriete wijn. Laat je zintuigen prikkelen tijdens inspirerende masterclasses geleid door een ervaren vinoloog. Dans, proost en vier de oogstfeesten tot in de late uurtjes met jouw vrienden op het Amsterdam Wine Festival. Cheers!

Wanneer:

18 t/m 21 april

Waar:

Gashouder & Transformatorhuis | Klönneplein 1 en 2, 1014 DD, Amsterdam

Ontsnap uit de McDonald's escape room

Dompel je dit weekend onder in de wereld van McDonald’s, tijdens het Family Mode Event on Tour. Een evenement vol plezier dat gezinnen samenbrengt en het familiegevoel versterkt. Tijdens dit event kun je genieten van een scala aan exclusieve activiteiten zoals, tafelservice deluxe, een polaroid fotomoment en – als echte eye-catcher – een enorme Happy Meal als escape room. Hoe cool! Het event zal plaatsvinden in drie verschillende steden, waarvan Sassenheim de eerste is deze zaterdag. Be there! 

Waar:

McDonald's Sassenheim

Wanneer: 

Zaterdag 20 april | Tussen 12.30 en 20.00 uur

Stream Máxima op Videoland

Liever een weekendje thuis voor de buis? Dan kun je vanaf zaterdag 20 april genieten van de gloednieuwe dramaserie Máxima op Videoland. Na een wereldpremière in Cannes en een feestelijke première in het Koninklijk Theater Tuschinski afgelopen week, is het dan eindelijk zover. De Grazia-redactie heeft vast een sneak peek gehad, en kan je vertellen: deze serie is hartstikke bingeworthy!

Fijn weekend!

Beeld: NL Beeld