Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ferry Doedens en Stijn Fransen scoren hoofdrollen in nieuwe theatershow

We moeten alleen nog wel even geduld hebben voordat de show te zien is.

Groot nieuws voor Ferry Doedens en Stijn Fransen! Zij hebben namelijk de hoofdrollen weten te scoren in de gloednieuwe theatershow Cupcakes for Christmas. Ja, je leest 't goed: de eerste kerstshow is alweer aangekondigd. We moeten dus ook nog wel even geduld hebben voordat we Ferry en Stijn in de theaters kunnen bewonderen.

Cupcakes for Christmas

I&L Theaterproducties is coming to (your) town met de feestelijke musical Cupcakes for Christmas. Een romantische kerstkomedie die de populaire ‘foute’ kerstfilm voor het eerst vertaalt naar live theater. Vandaag heeft de producent bekend gemaakt dat niemand minder dan Ferry Doedens (bekend van onder meer GTST, Sneekweek en Wicked) en Stijn Fransen (bekend van onder meer GTST, Hart op de juiste plek en Spangas) twee van de hoofdrollen gaan vertolken in de heerlijke theaterbelevenis.

Het verhaal

Op de avond van de première van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis (in – uiteraard – een klein schattig dorpje), omdat haar vader is overleden. Kate’s moeder en haar broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de (knusse) familiebakkerij. Echter overweegt Kate in het geheim om het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de relatie met haar moeder op scherp te staan. Kate staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Hoofdrollen

Aan Ferry en Stijn dus de eer om de hoofdrollen in deze theatershow te spelen. “Deze twee energieke acteurs hebben een heerlijke chemie en gaan gegarandeerd zorgen voor een hilarische en ontroerende voorstelling” zegt producent Leon van Uden. Mede-producent Ilse van den Heuvel vult enthousiast aan: “met Cupcakes for Christmas laat I&L Theaterproducties schaamteloos alle clichés voorbij komen, maar weet zeker ook te verrassen. Dus trek je foutste kersttrui aan, neem je vrienden/vriendinnen/familie mee en dompel je onder in de heerlijke kerstsfeer van het theater. Dit is een niet te missen belevenis tijdens de meest Holly Jolly periode van het jaar.”

De try-outs van Cupcakes for Christmas starten op 22 november en de première is op 2 december in Hoofddorp. We can't wait! 

Bron en beeld: I&L Theaterproducties, NL Beeld