Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je proeven: dít is het favoriete drankje van Camila Cabello

Deze cocktail brengt je meteen in zomerse sferen.

Groot nieuws voor Camila Cabello! De zangeres is namelijk hét nieuwe gezicht van BACARDÍ® Rum. Het iconische rummerk en de Cubaans-Amerikaanse superster bundelen hun krachten voor een nieuwe campagne, waarin muziek van haar langverwachte nieuwe album centraal staat. Speciaal voor deze gloednieuwe samenwerking heeft Camila haar eigen cocktail samengesteld – en die wil je proeven!

Geen 18, geen alcohol. 

Muzikale samenwerking

Camila Cabello en BACARDÍ zijn een meerjarige samenwerking aangegaan, als onderdeel van het wereldwijde Do What Moves You-platform. Voor haar allereerste samenwerking met een drankmerk, schittert de internationale popster in een sensationele campagnespot met haar nieuwe nummer I LUV IT, dat deze zomer beschikbaar zal zijn op alle grote streaming platforms. I LUV IT is de eerste single van haar langverwachte vierde album dat eveneens deze zomer uitkomt: C, XOXO. Een heerlijk voorproefje dus!

In een statement laat Camila weten enorm trots te zijn op de samenwerking. "BACARDÍ staat voor mij voor de vibe van het Caribisch gebied, en natuurlijk voor goede cocktails en geweldige feesten", zegt ze. "Een campagne als deze heb ik nooit eerder gemaakt. Ik kan niet wachten tot de fans dat mogen ervaren."

I LUV IT Punch

De campagne viert de splinternieuwe sound en stijl van Cabello, die anders is dan we eerder van haar hebben gezien. Naast de release van haar nieuwe album, staat ook de ‘I LUV IT Punch’ in de schijnwerpers. Deze cocktail is mede bedacht door Camila zelf en is een variant op de klassieke rum punch, waarbij BACARDÍ Carta Blanca wordt gecombineerd met een aantal van Cabello’s favoriete ingrediënten. In het drankje zit onder meer passievrucht, limoen, kokoswater en St. Germain. En geloof ons: dit wíl je proeven! We delen dan ook graag het recept met je.

Beeld: BACARDÍ

Ingrediënten:

●  60 ml BACARDÍ Carta Blanca rum

●  15 ml St. Germain likeur

●  15 ml passievruchtensap

●  15 ml limoensap (sap van ongeveer een halve limoen)

●  30 ml kokoswater

●  Limoenschijfje en geroosterde kokossnippers om te garneren

Zo maak je ‘m

Vul een glas met ijsblokjes en voeg alle ingrediënten toe. Even roeren om alles te mengen. Maak af met een limoenschijfje en de geroosterde kokossnippers. Cheers! 

Bron & beeld: BACARDÍ