Netflix komt met nieuwe spannende film met Maya Hawke en Camila Mendes in de hoofdrollen

Kijktip!

Lees ook

Maya Hawke schitterde als Robin in het derde en vierde seizoen van Stranger Things en sindsdien zijn wij enorm fan van haar. Ook Netflix moet haar populariteit opgemerkt hebben, want samen met niemand minder dan Camila Mendes schittert ze binnenkort in een nieuwe spannende film.

Do Revenge

We zijn dol op spannende films, al helemaal als we daarin een aantal van onze favoriete acteurs kunnen bewonderen. Enne, er komt binnenkort weer een parel van een Netflix-film aan kunnen we je vertellen.

Netflix heeft namelijk de trailer gedropt voor de film Do Revenge. In deze wraakkomedie gaan Maya en Camila samen op pad om wraak te nemen op hun pestkoppen. Maya speelt Eleanor en Camila speelt Drea. Ze besluiten een verbond te vormen en elkaars pestkoppen aan te pakken. Enne, de pestkoppen kunnen hun borst natmaken want het gaat er absoluut niet mild aan toe. Bekijk hieronder de spannende teaser.

Bekende acteurs

Maya kennen we natuurlijk als Robin in Stranger Things, terwijl Camila naast Veronica in Riverdale ook al meerdere films op haar naam heft staan. Naast Camila en Maya doen er overigens nog meer bekenden mee. Zo heeft Austin Abrams een rol (bekend van Chemical Hearts, Dash & Lily en The Paper Towns). Ook Alisha Boe is te zien in de film. Alisha kun je kennen door haar rol als Jessica in 13 Reasons Why.

Do Revenge is geschreven door Jenifer Kaytin, die ook het verhaal voor Thor: Love and Thunder schreef.

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook