Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier worden we hebberig van: deze nieuwkomers mag je niet missen

Van prachtige beauty musthaves tot hebberigmakende fashion items.

Zin om je (sport)garderobe nieuw leven in te blazen? Of juist je skincarecollectie aan te vullen? Herkenbaar! Daarom hebben we de nieuwste spullen waar we een oogje op hebben voor je op een rijtje gezet:

Cloudmonster 2

Op zoek naar een fijne hardloopschoen? Dan tippen we je graag Cloudmonster 2 van On. Deze hardloopschoen is de opvolger van Cloudmonster 1 en is er eentje om u tegen te zeggen. De schoen heeft een nieuwe dual-density Helion superfoam voor nog meer demping tijdens je run!

€189,99

Ipanema

Nu het betere weer eindelijk onze kant opkomt, is niets lekkerder dan slippers aantrekken. Ipanema is een Braziliaans slippermerk dat milieuvriendelijke slippers verkoopt die ook nog eens fantastisch lekker zitten. Onze favoriet? Dat is de Anatomic Brasilidade beige/pink:

€23,95

Ann Dominique x Studio AMAYA

Ann Dominique en Studio AMAYA hebben onlangs een gezamenlijke collectie gelanceerd. Wat je kunt verwachten? veel lange jurken, zomerse printjes en knallende kleuren. Hoe leuke is deze jurk?

€119,95

Wild Daisy

Marc Jacobs heeft weer een te lekkere geur gelanceerd: Daisy Wild. Dit parfum is geïnspireerd op de natuur en bevat noten als bananenbloesem, jasmijn, sandelhout en vetiver. Heerlijk!

€115 (50 ml)

Hendrick's Gin

Ginliefhebbers verzamelen. Hendrick's Gin heeft een nieuwe smaak gelanceerd: GRAND CABARET. Een limited edition die heerlijk is met een tonic en schijfje citroen. Deze gin is gemaakt met steenvruchten en zoete, aromatische kruiden. De gin heeft een fruitige afdronk. Precies zoals we het lekker vinden!

Kiko Milano’s Full Coverage 2-in-1 Foundation & Concealer

De Full Coverage 2-in-1 Foundation & Concealer is het nieuwste make-upproduct van Kiko Milano. En het is meer dan alleen een foundation. Het lichtgewicht twee-in-een-product camoufleert oneffenheden, vermindert poriën zichtbaar en laat geen cakey-effect achter. Extra tof: hij is verkrijgbaar in 42 tinten.

PowerBright Dark Spot Peel

Je hoeft heus niet meteen een laserbehandeling te boeken om je pigmentvlekken te verminderen. De PowerBright Dark Spot Peel van Dermalogica kan je daar op een vriendelijke manier een handje mee helpen.

€89

De peel bevat onder meer amandelzuur, glycolzuur en fytinezuur om je huid te exfoliëren en pigmentvlekken te vervagen, en dankzij de niacinamide en tranexaminezuur werkt de snelwerkende formule ook verhelderend. Wat wil je nog meer?

Beeld: Adobe Stock