Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Er is genoeg leuks te beleven!

Di Petsa SS24 Runway Show Arrivals - Old Selfridges Hotel, London

Nog heel even en dan is het weekend echt aangebroken. Heb jij nog geen plannen? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Eet bij Chez Nina

Nu het eindelijk lente is, worden bij veel restaurants de menukaarten aangepast. Zo ook bij Chez Nina in Amsterdam. De vegetarische neo-bistro heeft een gloednieuw kleurrijk lentemenu. Wat je zoal kunt verwachten? Bieten- en shiitaketartaar met wortel-misocrème, geroosterde aubergine met frisse salsa en dumplings van erwten, koriander en munt en verse pizza's uit de steenoven.

Ook dessertliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Chez Nina. Zo kun je bij de bistro onder meer genieten van matcha cheesecake, glutenvrije brownie of een bananensplit met vegan ijs.

Waar:

Van Limburg Stirumplein 10-A

Amsterdam

Geopend:

Maandag - vrijdag: 17.30 - 24.00 uur

Zaterdag - zondag: 12.00 - 24.00 uur

© Chez Nina

Ga naar The All Out Amsterdam

Vandaag heeft The All Out Amsterdam haar deuren geopend! Bij The All Out Amsterdam staat competitive socializing centraal. Je kunt hier dus niet alleen genieten van een heerlijke cocktail, maar je kunt er ook met je vrienden een privé karaokebooth induiken of de ballenbak voor volwassenen inspringen. Ook kun je er een portje darts spelen of je skills testen bij een shuffleboard of sjoelbak. Hoe leuk!

Waar:

Europaboulevard 1B

Amsterdam

Geopend:

Zondag - donderdag: 12.00 - 01.00 uur

Vrijdag - zaterdag: 12.00 - 02.00 uur

Ga naar IN-EDIT

Tot en met 21 april kun je in de Melkweg genieten van het internationale muziekdocumentaire festival IN-EDIT. Tijdens het festival kun je diverse docu's bewonderen en al je prangende vragen stellen aan nationale en internationale filmmakers tijdens Q&A's. Ook is er veel livemuziek te horen. Bekijk het volledige programma hier.

Waar:

Lijnbaansgracht 234A

Amsterdam

Wanneer:

Tot en met 21 april.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door IN-EDIT NL (@ineditnl)

Scoor een gratis kaartje voor de sample sale van La Dress

De sample sale van La Dress vindt pas volgende week plaats, maar je kunt nu alvast een gratis kaartje scoren voor dit event. Tijdens de LaSale Sample Sale van LaDress kun je van 18 tot en met 20 april prachtige kledingstukken van het label bemachtigen, van pakken tot jassen en jurken in de maten XXS tot en met XXL. Heel fijne bonus: de kortingen zijn hoger dan ooit en je kunt gratis een kaartje reserveren voor een tijdslot naar keuze.

Waar:

World Fashion Centre

Koningin Wilhelminaplein 13

Amsterdam

Wanneer:

Donderdag 18 april en vrijdag 19 april van 10:00 – 21:00 uur

Zaterdag 20 april van 10:00 – 16:00 uur

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LaDress (@ladress)

Kijktips

Heb jij juist zin om lekker een film of een serie te kijken? Dan is er gelukkig weer genoeg kijkvoer. Sinds kort staat de romantische film One True Loves op Netflix. De langverwachte serie Fallout is sinds gisteren te zien bij Prime Video en bij HBO Max kun je The Color Purple kijken. Heb je Argylle gemist in de bioscoop? Dan kun je die vanaf vandaag zien bij Pathé Thuis. Fijn weekend!

Beeld: NL Beeld