Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen!

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke plannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Bezoek Amorino

Vandaag heeft het Italiaanse gelatomerk Amorino diens eerste filiaal in Amsterdam geopend aan de Nieuwendijk 175. Bij de store kun je ijsjes in de vorm van een roos in maar liefst dertig smaken krijgen. Van aardbei tot chocolade en van kokos tot banaan: er is voor ieder wat wils. Wil je het liefst een ijsje dat niet te vet is? Dan is er ook yoghurtijs met 0% vet. Bij Amirono kun je naast heerlijke gelato’s ook pannenkoeken, wafels, ijsmacarons en andere lekkernijen scoren. Hoe leuk!

Waar:

Nieuwendijk 175

Amsterdam

Luister de podcast Taylors Era

Krijg jij ook nooit genoeg van Taylor Swift? Je bent lang niet de enige. Daarom zijn Taylor Swift-experts Annelot Prins en Sophie Rutenfrans de podcast Taylors Era gestart. Elke week vertellen ze hierin alles over de grootste popster ter wereld. Swiftie Sophie en Swiftoloog Annelot serveren je het laatste The Eras Tour-nieuws, doorgronden de roddels en geruchten en bellen mede-Swifties voor live verslagen van de concerten.

Taylors Era is vanaf 9 april te beluisteren via o.a Podimo. 

Comfortfood op hoog niveau bij Krusta

Pizza-pasta restobar Krusta is new in town! Onlangs is deze nieuwe hotspot geopend in Amsterdam en als je het ons vraagt is dit zeker een bezoekje waard in het weekend. Bij Krusta kom je voor een late-night pizza met goed gezelschap, en waan je je in Zuid-Europa maar dan aan het Amsterdamse Europaplein. Dus voor comfortfood op hoog niveau moet je in bij Restobar Krusta zijn!

Waar:

Europaplein 13 | Amsterdam

Get ready voor het festivalseizoen

Het fesivalseizoen is officieel begonnen! Wil jij nog een tof festival toevoegen aan aan je agenda voor deze zomer? Dan mag je Hullabaloo in Groningen niet missen. Dit jaar bestaat het kleurrijke festival voor het eerst uit twee dagen, namelijk zaterdag 7 en zondag 8 september. De line-up is inmiddels bekendgemaakt en er staan een aantal ge-wel-dige nationale én internationale artiesten tussen. Onder meer The Chainsmokers, Jason Derulo, Anouk, Joost, Suzan & Freek, Flemming en Son Mieux staan op het podium in Groningen.

Zaterdag 6 april om 10.00 uur start de pre-sale, de reguliere verkoop start om 12.00 uur. Pre-registreren kan via www.hullabaloofestival.nl.

Koken à la Bridgerton

Toasten met de ton of dineren aan het hof – we kunnen er alleen maar van dromen. Of tja, wegzwijmelen bij series als The Crown en Bridgerton. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je éigen Bridgerton-feest opzetten. In het gloednieuwe Bridgerton-kookboek vind je de beste recepten voor exquise hapjes, sappige fingerfoods en kunstige cocktails.

Leer alles over het bereiden van de geurige Masala Chai à la Kate Sharma, Violet Bridgertons legendarische mini Pommes Anna en talloze andere heerlijkheden. Uiteraard willen we wél dat zo'n fuifje geheel conform de etiquette gaat, en dus vind je in dit boek ook volop informatie over etiquette en entertainment. En wie het waagt om zich niet aan de protocollen te houden, die mag zich opmaken voor een hoop roddels via Lady Whistledown – zoveel is duidelijk!

Kijktips

Liever een weekendje thuis voor de buis? Er is weer genoeg leuks te streamen. De afgelopen week zijn er op Netflix veel pareltjes bij gekomen. Zo kijk je er nu alle seizoenen van Sex and the City, het vijfde seizoen van The Rookie en alle The Maze Runner-films. Videoland breidde het aanbod uit met onder andere de films The Survivor, The Nest en Skin. Op Pathé Thuis kijk je nu One Life, Saints and Sinners en Poor Things. Laatstgenoemde film is ook te streamen op Disney+, ook stream je hier nu het eerste seizoen van Vanderpump Villa en de nieuwe Disneyfilm Wish.

Fijn weekend!

Beeld: NL Beeld