Oeeh! Nikkie de Jager komt terug met podcast Lightless Lounge

En dít zijn de eerste namen die dit seizoen te gast zijn.

Nikkie de Jager deelt heel leuk nieuws! De podcast Lightless Lounge, die ze samen met haar manager Wes van Os maakt, krijgt namelijk een tweede seizoen. Op Instagram vertelt het duo wat er dit seizoen gaat veranderen én onthullen ze de eerste namen.

Lightless Lounge

Vorig jaar lanceerden Nikkie en Wes het eerste seizoen van hun podcast Lightless Lounge. Mocht je het even gemist hebben, dan praten we je graag even bij. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de podcast in het donker opgenomen. Daardoor worden er vaak openhartige gesprekken gevoerd tussen Nikkie, Wes en hun gasten. Maar het leuke is, wij kunnen wél meekijken dankzij camera’s die in het donker kunnen filmen. De podcast is dus zowel te beluisteren, als te zien!

Vorig seizoen waren onder meer Yvonne Coldeweijer, Roxeanne Hazes, Davina Michelle, Ellie Lust en Angela de Jong te gast in de podcast.

Tweede seizoen

“Dames en heren, alles ver daarbuiten en er tussenin, we zijn terug!” kondigt Nikkie enthousiast aan in een video op Instagram. “Met een nieuw seizoen van de Lightless Lounge“, vult Wes aan. “We hebben een nieuw seizoen, met een nieuwe studio”, vertelt Nikkie. “Ja, we zijn verhuisd”, aldus Wes. Volgens Nikkie is de nieuwe studio ‘veel gezelliger’ – al zullen ze daar in het donker weinig van zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lightless Lounge (@lightlesslounge)

Nieuwe namen

“En we hebben ook nieuwe namen”, gaat Wes verder. “Een van de mensen die langskomt is Paul de Leeuw“, onthult hij vervolgens. Verder zijn ook Patty Brard, Sharon den Adel, Miss Envy Peru en Jessie Maya te gast die seizoen. “En nog veel meer”, aldus Nikkie. Te leuk!

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten. De eerste uitzending van het tweede seizoen van Lightless Lounge verschijnt op 10 april in alle podcast-apps. Daarna komt er iedere twee weken een nieuwe aflevering online. We can’t wait! 

Bron: Instagram @lightlesslounge | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws