Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute couple alert: Yvonne Coldeweijer deelt foto met vriend

Te lief!

We kennen Yvonne Coldewijer natuurlijk allemaal van haar juicekanaal Life of Yvonne. Maar besides the juice heeft Yv ook een heel gelukkig gezinsleven met vriend Max en zoontje Ted. Speciaal voor Valentijnsdag deelt Yvonne vandaag een lieve foto met haar vriend op Instagram.

Juicy Valentijn

Op Instagram deelt Yvonne dagelijks allerlei scoops en juice over BN'ers. Over haar privéleven laat ze weinig los en ook haar liefdesleven wordt zelden besproken op the gram. Maar, omdat het vandaag Valentijnsdag is maakt de juicekoningin een uitzondering. In haar Instagram Stories deelt ze een te lieve vakantiefoto met haar vriend Max. "Ik wens iedereen net zo'n juicy Valentijn als de mijne", schrijft ze erbij. Aaahw!

Beeld: Instagram @lifeofyvonne

Baby Ted

Eind vorig jaar zijn Yvonne en Max de trotste ouders geworden van zoontje Ted. "Vanaf nu zijn wij 3 samen 1", schreef Yv destijds op Instagram. De kleine man is op 8 december 2023 geboren en is inmiddels alweer ruim twee maanden oud. Time flies!

Bij de aankondiging werden twee té lieve kiekjes van de kleine Ted gedeeld. Zo zien we een close-up van het mooie ventje en een foto waarbij de kersverse ouders met hem op de bank zitten te genieten. Op de achterkant van hun badjassen staat ‘Papa van Ted’ en ‘Mama van Ted’ geborduurd. Te lief!

Keizersnede

Rondom haar bevalling is Yvonne een tijdje offline geweest. Toen ze terugkwam op the gram deelde ze openhartig hoe de bevalling is gegaan en dat het best pittig was. "Ik ben vijf á zes weken weggeweest omdat ik moest baren. Dat is gelukt”, begon ze. Ze deelde dat de bevalling middels een keizersnede werd gedaan wegens een medische reden. “Nou, deze keizersnede, dat mag je best weten, dat was best pittig. Ik heb best wel veel verdrongen van die dag. Het is een hele heftige buikoperatie en ik had het een beetje onderschat”, gaf ze toe. (…) “Maar, we zijn helemaal verliefd en hij doet het goed.”

Bron: Instagram @lifeofyvonne | Beeld: NL Beeld