Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Josh Veldhuizen onthult of ze nog eens aan een realityserie zou meedoen

Dertien jaar geleden brak Josh door dankzij de realitydocu Modemeisjes met een missie.

We leerden Josh Veldhuizen in 2011 kennen, toen ze met haar eigen realitydocu Modemeisjes met een missie op televisie verscheen. Inmiddels kennen we haar natuurlijk als hét gezicht van internationaal modemerk JOSH V, maar back in the days startte Josh in reality. In de nieuwste Beau Monde onthult ze daarom of we haar ooit nog eens in een realityserie kunnen verwachten.

Modemeisjes met een missie

Het is alweer dertien jaar geleden (feeling old, yet?) dat Modemeisjes met een missie op televisie te zien was. Mocht het niet meer helemaal vers in je geheugen zitten, dan praten we je graag nog even bij. In het RTL 5-programma konden we de vriendinnen Josh Veldhuizen, Maria Tailor en Tamara Elbaz volgen. We zagen het leven van de fashiongirls in de Amsterdamse glamourscène, terwijl ze er alles aan deden om hun eigen misse te volbrengen. Voor Josh was dit om haar modemerk JOSH V op de kaart te zetten.

Toen de serie in 2011 op de buis verscheen, werd Josh in één klap een bekend gezicht. Inmiddels is haar misse helemaal volbracht en heeft ze furore gemaakt met JOSH V. Hoewel ze met de kennis van nu niet opnieuw aan de serie zou beginnen, is ze er wel dankbaar voor. "Het heeft me wel wat gebracht: door de serie groeide ik snel op social media, met duizenden volgers tegelijk. En zij waren de eerste klanten van mijn modemerk", vertelt ze in Beau Monde.

Enorme leerschool

Josh haar timing was dertien jaar geleden al on point. Een dag na de eerste aflevering lag haar allereerste collectie namelijk in de winkels. Enne, de items vlogen meteen als warme broodjes over de toonbank!  "Het was fijn voor mij dat mijn missie in de serie – een eigen modemerk succesvol oprichten – in die zes afleveringen in ieder geval behaald was", blikt ze terug. "Dat ik JOSH V zo op de kaart had gezet. Nu weet ik ook dat die ervaring een enorme leerschool is geweest, voor mij als ondernemer."

Terug naar reality

De realityserie Modemeisjes met een missie heeft Josh natuurlijk de nodige publiciteit opgeleverd voor haar eigen modemerk. Toch weet ze zeker dat ze ook zonder het programma haar missie had volbracht. Maarre, hoe groot is de kans eigenlijk dat we haar ooit nog terugzien in een realityserie? Helaas is niet zo groot, vertelt ze. "Het voegt niets toe, ik ben al druk genoeg en heb nog steeds niet de ambitie om een BN’er te zijn," legt Josh uit. Duidelijk!

Het volledige interview met Josh Veldhuizen lees je in de nieuwste Beau Monde, nu in de winkel.

Bron: Beau Monde (Agnes Hofman) | Beeld: NL Beeld