Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze citroenvaas van Action gaat momenteel helemaal viral op TikTok

Een eyecatcher in je interieur – en dat voor een prikkie!

Interior lovers, opgelet! We weten inmiddels dat de Action the place to be is om pareltjes voor je interieur te scoren. En ook dit keer stelt de winkelketen niet teleur. Je vindt er momenteel namelijk een ge-wel-dige citroenvaas voor een prikkie.

Citroenvaas

De welbekende citroenvaas bestaat al langer en meerdere merken en winkels hebben hem in hun assortiment (gehad). Grote kans dat je 'm weleens voorbij hebt zien komen dus! Echter hangt er soms een flink prijskaartje aan zo'n knalgele fruitvaas. Vond jij hem wel heel leuk, maar lag de vaas vaak net buiten je budget? Dan hebben we goed nieuws.

De Action heeft nu namelijk ook een prachtige citroenvaas aan hun assortiment toegevoegd. Enne, je betaalt er slechts €6,95 voor! Niet gek dus dat TikTok de vaas inmiddels ook heeft ontdekt. Onder meer Megan Veerman deelt er een video over op TikTok. "Omg obsessed", schrijft ze erbij. We get that! 

https://www.tiktok.com/@meganveerman/video/7351838933606550817

Niet alleen citroen

Ben je niet zo dol op citroenen of is geel niet helemaal jouw kleur? No worries, Action heeft namelijk ook een aardbeienvaas in hun assortiment! Deze heeft een zomers rood kleurtje, en ook deze vaas staat amazing in je interieur. Net als de citroenvaas, scoor je ook de aardbeien-variant voor slechts €6,95. Dat wordt dus rennen naar de Action!

https://www.tiktok.com/@actionnederland/video/7351770785465355552

Huis en tuin

Zo'n vrolijke aardbei- of citroenvaas is natuurlijk een geweldige eyecatcher in je interieur. De vaas is al leuk om 'gewoon' zo neer te zetten in huis, maar je kunt er natuurlijk ook verse bloemen, droogbloemen of andere leuke takken in zetten. En nu de zomer weer in aantocht is, is het ook leuk om de vaas alvast te scoren voor in de tuin. Want zeg nou zelf: dit vrolijkt je tuin, terras of balkon toch helemaal op? Thank us later! 

Bron: TikTok @meganveerman, @actionnederland | Beeld: Adobe Stock