Nooit meer een strapless bh die afzakt dankzij deze TikTok-hack

Wat een handig trucje.

We all know the struggle: je wilt een bepaald jurkje of topje aan, maar er kan geen bh onder omdat de bandjes anders zichtbaar zijn. Gelukkig bestaat er tegenwoordig iets als boob tape, maar ook de good old strapless bh is nog steeds een uitkomst. Het enige nadeel is dat hij nog weleens wil afzakken. Dat probleem is echter opgelost dankzij deze TikTok-hack.

Handig trucje

TikTok komt zo ongeveer iedere dag wel met een handige lifehack die ons leven een stukje makkelijker maakt. Deze fashion-hack is daar eentje van. TikTokker Hannah Warling heef namelijk dé hack gevonden die ervoor zorgt dat jouw strapless bh nooit meer afzakt.

Enne, dat het een handig trucje is blijkt wel uit de vele views en likes die de video inmiddels heeft gekregen. De fashion-hack heeft inmiddels al duizenden likes! Het enige wat je nodig hebt is een strapless bh met afneembare bandjes. Hannah doet het in onderstaande video uitgebreid voor:

@hannahwarling save this strapless bra hack for the next time you need to wear one! ❤️ #bra #brahack #outfithacks #clothinghacks #fashiontiktok #girlytiktok #style ♬ GREEDY x TREASURE – conradrocha

Zo doe je dat

We zetten de stappen nog even voor je op een rijtje:

1. Maak het bh-bandje aan de achterkant (er zit vaak een lusje) vast, aan één van de kanten.

2. Neem het bh-bandje en draai het om je middel via de voorkant naar de andere kant. Zorg dat het bandje over de onderkant van je bh loopt en dus ondersteunt.

3. Bevestig het bh-bandje aan de achterkant aan het andere lusje en je bent klaar om zorgeloos te feesten zonder om de seconden je bh omhoog te moeten trekken.

Als het goed is, is je beha nu verstevigd en zakt-ie niet meer af. Thanks to TikTok, again!

Bron: TikTok @hannahwarling, NSMBL, Grazia archief | Beeld: TikTok, Adobe Stock

Laatste nieuws