Action musthave: maak je tuin spring ready met deze bijzettafeltjes

Deze wil je hebben, toch?

Ben jij je tuin al helemaal lenteproof aan het maken? Dan heeft de Action wellicht nog iets heel leuks voor je in hun assortiment. De winkelketen verkoopt nu namelijk té leuke bijzettafeltjes waardoor jouw tuin binnen no-time verandert in een bohemian-walhalla.

Spring proof

Het is inmiddels officieel lente, wat betekent dat we weer aan de slag kunnen gaan in onze achtertuin. Haal de loungesets maar weer naar buiten en laat dat zonnetje maar snel weer doorkomen. Van de lente worden we allemaal gelukkig, toch? Hoogstwaarschijnlijk ben jij je al helemaal aan het voorbereiden op de warmere dagen, waardoor lekker in de zon zitten achter in de tuin ook steeds weer wat leuker wordt.

Maarre, ben jij nou nog op zoek naar de finishing touch in je achtertuin? Dan heeft de Action wellicht wat voor je in hun assortiment. De winkelketen verkoopt namelijk te leuke bijzettafeltjes waardoor jij dat Ibiza-gevoel in je eigen achtertuin creëert.

Rotan bijzettafeltjes

De bijzettafeltjes zijn gemaakt van rotan, waardoor het meteen een Ibiza-vibe geeft. Enne, het leuke is dat je ze ook gewoon voor binnen kan gebruiken. De afmetingen van de tafeltjes zijn 34 x 40 cm en 28 x 36 cm. Ideaal dus om als setje te gebruiken. Handig is ook nog eens dat ze een deksel hebben, waardoor je ze ook kan gebruiken als een extra opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke fles wijn op een warme lente- of zomeravond. Klinkt goed, toch? De tafeltjes zijn daarnaast ook nog eens spotgoedkoop. Zo scoor je ze online al voor nog geen veertig euro!

bijzettafel action
Bijzettafeltjes Action €39,95

Let echter wel op: de bijzettafeltjes zijn alleen online te bestellen. Vind jij de tafeltjes dus een echte aanwinst voor je achtertuin? Wees er dan snel bij! Wij kunnen namelijk wel begrijpen dat ze binnen no-time zijn uitverkocht. Dat wordt dus haasten naar de Action-webshop!

Bron: Fem-Fem, Action | Beeld: Action, Adobe Stock

Laatste nieuws