Jill Goede openhartig over band met bonusdochter Lola-Lily

'Het is echt m'n vriendin'

In februari maakte Jill Goede bekend dat ze een dochtertje verwacht met haar vriend Leroy de Rouw. Hij heeft al een dochter uit een eerdere relatie, waar Jill dus al een tijdje bonusmoeder van mag zijn. In Realitea doet ze een boekje open over de band die ze heeft met Lola-Lily.

Goede band

Als presentator Farja aan Jill vraagt doe de relatie met haar bonusdochter is, zegt ze: “Mijn band met haar is heel goed. Het is echt m’n vriendin.” Ahw! Leroy’s dochter is ook heel blij met het feit dat ze straks een klein zusje krijgt. “Die eerste week ook, dat ze het wist. We hadden een heel ander kind in huis. Dat was echt wel heel leuk”, aldus Jill.

Bevalling

Hoewel Jill dus al een hele leuke bonusdochter heeft, heeft ze zelf nog nooit ervaren hoe het is om te bevallen. Voor haar eigen bevalling is ze dan ook erg huiverig. “Ik vind het verschrikkelijk”, zegt ze in Realitea. Ze wil vooral weten of ze zich voor moet bereiden op heel veel pijn of niet. Om die reden heeft ze alvast een aantal video’s van bevallingen bekeken. Enne, daar werd ze op z’n zachtst gezegd niet heel gelukkig van: “Dat is echt de horror.”

Prikkelbaar

Ook laat de realityster weten dat ze door de zwangerschap een stuk prikkelbaarder is dan normaal. Wie het vooral moeten ontgelden? “Mijn moeder, die kan niks bij me doen… Nou, Leroy ook niet”, vertelt Jill. Ondanks dat is haar relatie met Leroy sinds haar zwangerschap sterker dan ooit. Eind vorig jaar vertelde het stel namelijk openhartig op Instagram dat zwanger worden niet zo makkelijk ging bij Jill.

“Ik wilde het zo graag en elke maand lukte het maar niet. Leroy zei altijd: ‘Het komt wanneer het komt.’ Elke maand die teleurstelling was voor mij echt… Ik dacht echt: Het gaat nooit lukken.” En omdat het nu dan eindelijk is gelukt, is het happy couple gelukkiger dan ooit.

Onzekere periodes

Tot nu toe is haar zwangerschap echter niet volledig zonder onzekere periodes verlopen. Omdat Jill moeilijk zwanger werd, moest ze naar het ziekenhuis om te praten over welke soorten hormonen ze zou kunnen krijgen. Daar kwam Jill erachter dat ze zwanger was. “Het is echt een wonder”, vertelde ze stralend in een eerdere aflevering van Realitea. “Ik geloofde het eigenlijk niet.”

“Maar toen kreeg ik wel nog een bloeding. En toen dacht ik: ‘Shit, het zal toch niet’, want dan ga je Googlen en bij Google ben heel snel dood. En toen dacht ik: ‘Nou, ik heb een miskraam gekregen’. Pijn in m’n buik. En toen moest ik naar het ziekenhuis toe en toen deden ze die echo in mijn poes. Ja, want ze kunnen via je buik het nog niet zien. En toen zagen ze een heel klein kloppend hartje. Toen was ik eigenlijk net vijf weken zwanger, en toe zagen ze het wel en toen kon ik mijn geluk niet meer op.”

Bron: Realitea, Grazia archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws