Wedding bells! Davy Klaassen is in het huwelijksbootje gestapt

'Our civil wedding 💍', deelt het pasgetrouwde stel op Instagram.

Ge-wel-dig nieuws voor Davy Klassen en zijn – inmiddels – echtgenote Laura Benschop! De twee lieten afgelopen zomer al weten zich te hebben verloofd, en sinds dit weekend zijn ze dus officieel husband and wife.

Relatie

Davy is al een tijdje onderdeel van het Nederlands Elftal. De aanvaller heeft in de Eredivisie als speler van Ajax al heel wat goals op zijn naam staan. En ook op het WK in Qatar afgelopen winter was Davy trefzeker. Zijn grootste overwinning, lief Laura Benschop, scoorde hij overigens alweer een tijdje geleden.

De twee zijn officieel high school lovers, want op de middelbare school hadden ze al kort iets met elkaar. Toch sloeg de vonk pas later écht over en inmiddels is het knappe koppel nu al zo’n zeven jaar onafscheidelijk. Zo nu en dan genieten we daar maar al te graag van mee, want Laura deelt regelmatig lieve kiekjes van haar en Davy samen.

Verloving

In juli plaatsten de love birds een wel heel bijzonder moment op hun Instagram-pagina’s. Op de eerste foto zagen we een stiekem briefje met daarop ”Engagement ring!!! Please be discrete” en op de tweede foto was te zien hoe het koppel elkaar innig omarmde na het stellen van die ene belangrijke vraag. ”Forever 🥹💍!!!” luidde de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @laura.benschop

Getrouwd

De Oranjespeler en zijn vrouw gaven een wel heel romantische twist aan het Paasweekend, door in het huwelijksbootje te stappen. “Our civil wedding 💍”, schrijven ze bij een hele reeks lieve kiekjes van de grote dag. Het stel had duidelijk geen behoefte aan teveel poespas en heeft zo te zien slechts een select groepje mensen uitgenodigd voor de huwelijksvoltrekking.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @laura.benschop

Laura deelde later nog wel het volgende bericht met de tekst: “party time 🪩👰🏼‍♀️” Waarschijnlijk heeft het pasgetrouwde stel hun huwelijk tijdens dat feest even goed ingeluid. En terecht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @laura.benschop

Felicitaties

Onder het bericht kan het stel rekenen op een heleboel felicitaties. Zo reageert John Ewbank: “Congrats 🙌🏼” Estelle Bergkamp laat “🥹🤍🤍” achter. Mede-Oranjespeler Teun Koopmeiners reageert met: “🤩🤩” En ook Tijjani Reijnders, Niels Oosthoek en JayJay Boske laten hun felicitaties achter onder de Instagram-post. Ook namens Grazia wensen we het stel heel veel geluk toe samen!

Bron: Instagram @davyklaassen en @laura.benschop, Grazia archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws