Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Er komt een nieuw seizoen van Holland's Next Top Model

En je kunt je nu opgeven!

Het is alweer even geleden dat we naar een seizoen van Holland’s Next Top Model hebben kunnen kijken. Het laatste seizoen vond namelijk alweer in 2022 plaats. Maar, er is goed nieuws! Videoland heeft vandaag namelijk gedeeld dat er een nieuw seizoen komt.

Vorig seizoen

Het is alweer bijna twee jaar geleden sinds het laatste seizoen van Holland's Next Top Model op de buis verscheen. Niemand minder dan Lando ging er toen met de winst vandoor. Sindsdien bleef het stil rondom het programma, tot nu! Presentatrice Loiza Lamers heeft namelijk heel goed nieuws te melden op het Instagram-account van Videoland.

Nieuw seizoen

"Heb jij alles in huis om top model te worden? Denk jij met je looks en personality indruk te kunnen maken op een internationale jury met onder andere Yolanda Hadid? Kortom, ben jij een baas over je eigen brand? Geef je dan nu op voor een nieuw seizoen Holland's Next Top Model. And show us your brand."

Aanmelden

In de comments wordt enthousiast gereageerd op de aankondiging. "Yessss darlings", schrijft winnares Lando. En "Here we GO❤️", schrijft Loiza. Enne, we zien dat Temptation Islands Maris haar zus Eline aanmoedigt om mee te doen. Eline zit momenteel in De bachelor. "@elinestapel doe mee en knip je haar!" Oeh!

Je kunt je dus vanaf nu aanmelden voor een nieuw seizoen. Dat betekent dat we nog wel even zullen moeten wachten voordat de opnames beginnen en we de show ook daadwerkelijk op Videoland kunnen kijken. Aanmelden kan via Videoland.nl/HNTM. We can't wait!

Bron: Videoland | Beeld: HNTM