Yolanda Hadid een van de juryleden in nieuw seizoen Holland’s Next Top Model

Hoe leuk!

Lees ook

Nadat vorig week bekend werd dat er een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model aankomt, met Loiza Lamers als presentatrice, is het eerste jurylid nu ook bekend. Niemand minder dan Yolanda Hadid neemt plaats aan de jurytafel.

Bekende dochters

De Nederlandse Yolanda Hadid weet als geen ander hoe de modellenwereld werkt. Haar dochters Gigi en Bella zijn al jaren topmodel en hebben de meest geweldige shows gelopen. De moeder van de twee Hadid-ladies kijkt uit naar haar nieuwe taak als jurylid voor Holland’s Next Top Model.

“Het is een droom om voor een nieuw seizoen van HNTM terug te keren naar Nederland. Ik ben blij om mijn ervaring uit mijn inmiddels 40-jarige carrière in de mode-industrie te mogen delen met de volgende generatie. Ik heb echt heel veel zin om het nieuwe topmodel te vinden.”

Nieuw seizoen

Presentatrice Loiza Lamers maakte vorige week bekend dat ze het programma zal presenteren. “In 2015 won ik Holland’s Next Topmodel en nu, 7 jaar later op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben”, schreef ze op Instagram. “Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots! Bedankt voor het vertrouwen en de kans, let’s do this.”

Her dertiende seizoen van Holland’s Next Top Model zal waarschijnlijk komend najaar op Videoland te zien zijn. We weten helaas nog niet wie er naast Yolanda nog meer in de jury zal zitten. Dat wordt later nog bekendgemaakt. Wat we al wel weten, is dat je je nog kunt opgeven als kandidaat. Dus, heb jij altijd al model willen worden? Grijp dan nu je kans.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook