Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Throwback time: Katja Schuurman deelt kiekje van vroeger met Birgit

Cute!

Katja en Birgit Schuurman zijn niet alleen zusjes, maar ook beste vriendinnen. De twee steunen elkaar door dik en dun. Enne, dat hebben ze hun hele leven al gedaan! Katja deelt op Instagram nu een adorable kiekje van toen de zusjes nog piepjong waren.

Bloemetjes in de haren

"Mijn zusje en ik. Aan het begin van ons leven. En ook al eventjes onderweg", schrijft Katja bij de schattige foto. "Vooral heel blij, nieuwsgierig, volledig open en zonder oordeel simpelweg omdat we alles zagen voor wat het was en we geen reden hadden om anderen kleiner te maken om ons ego te redden." Ahw!

Ze vervolgt: "We waren. Bloemetjes voor elkaars haren plukkend. En met wat omwegen en afleidingen zijn we nog steeds -of weer- zo. En ja, hier en daar struikelend. Om de volgende dag weer op te staan."

Comments

Onder zo'n lieve foto kan het natuurlijk niet anders dan lieve reacties regenen. "Wat schattig!", schrijft een volger. "Een alleszeggende foto zoals jeugd hoort te zijn. Breng me terug in de tijd. 😍", reageert een ander. Bovendien herkennen een heel aantal volgers de kinderen van Katja in het kiekje. "Ik zie Sammy (jij) en Coco (Birgit) in deze foto 🤩", schrijft iemand, en ook een ander laat weten: "Coco lijkt op haar tante! Beide van die lieve koppies ❤❤".

Nieuwe single

De actrice deelt dit bericht niet zonder reden. Birgit heeft namelijk net een nieuw nummer uitgebracht! En, zoals we van Katja gewend zijn, wil zij haar zus daarin natuurlijk maar al te graag supporten. Ze schrijft: "Luister Birgits nieuwe single en volg haar voor veel meer mooie muziek die eraan komt."

De nieuwe single van Birgit heeft de titel Struikelen. Eerder deze week deelde zij het leuke nieuwtje zelf al op haar eigen Instagram: "En daar is ze dan, mijn eerste single STRUIKELEN van mijn later dit jaar nog te verschijnen gelijknamige album! Meer dan 20 jaar geleden bracht ik mijn eerste muziek uit en ik ben nogal blij en dankbaar dat ik dat nog steeds kan en mag doen. Dankbaar voor iedereen die al zijn liefde en tijd met mij deelt om wat er in mij zit samen tot muziek te maken."

Bron: Instagram @katjaschuurman @birgitschuurman | Beeld: NL Beeld