Birgit Schuurman blikt terug op spannend ivf-traject

Een emotionele throwback!

Lees ook

Met een emotionele Throwback Thursday blikt Birgit Schuurman vandaag terug op de spannende periode waarin ze met een ivf-traject bezig was. Vlak daarna kwam ze erachter dat ze zwanger was van haar tweede zoontje.

First try wondertje

De actrice deelt een tweetal prachtige foto’s met haar vriend Sander van Haarlem van het moment vlak voordat ze erachter kwam dat ze in verwachting was. “Op de dag van deze shoot had ik blauwe plekjes op mijn buik van waar de naald van de hormoon spuit er steeds in ging”, blikt ze terug. “Tijdens ’t omkleden zag ik de styliste ernaar kijken. Met wat voorzichtige terughoudendheid vertelde ik over het ivf-traject dat we toen net begonnen waren”, deelt ze openhartig.

Wat ze toen nog niet wist, is dat de komst van haar kleine wondertje niet lang meer zou duren. “De week na de shoot zou de magische week blijken dat mijn eitje en Sanders zaadje zouden worden samengevoegd tot Jimi… Ons One Shot First Try wondertje. ❤️ Dat wisten we nog niet op de foto, maar we wensten het wel vurig!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIRGIT SCHUURMAN (@birgit.schuurman)

Een jaar bezig

Op de laatste dag van 2021 beviel Birgit uiteindelijk van zoontje Jimi. Birgit en Sander waren voor de zwangerschap al ruim een jaar bezig om zwanger te worden, maar het wilde niet lukken. Na een aantal maanden kregen ze te horen dat de kans dat ze een kleintje zouden krijgen slechts 2 à 3 procent zou zijn. Daarop besloten ze een icsi/ivf-traject te starten.

Naast de kleine Jimi heeft Birgit ook nog een zoon uit een eerder huwelijk, Chico. En ‘wie wat bewaart, heeft wat’ liet de beauty eerder al weten. Een aantal pakjes die Chico droeg toen hij baby was, werden doorgeschoven naar Jimi. Niet alleen ontzettend cute, maar ook heel duurzaam!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @birgit.schuurman | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook