Oeh la la: Katja Schuurman uit de kleren voor meer volgers

'Benieuwd of dit helpt', aldus de actrice.

It’s getting hot op Instagram! In een poging om nieuwe volgers aan te trekken, gaat Katja Schuurman uit de kleren op een nieuwe foto. “Benieuwd of dit helpt.”

Nieuwe volgers

Katja probeert al een tijdje nieuwe volgers aan te trekken op the gram. En daarvoor gaat ze nu een stapje verder, door haar vrouwelijke vormen in te zetten. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt”, schrijft ze bij een kiekje waarop ze naakt poseert in de zee. De actrice kijkt zwoel in de camera, terwijl ze haar handen voor haar boobies houdt. Oeh la la!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Reacties

Of ze hiermee ook daadwerkelijk nieuwe volgers heeft gekregen? Dat moet nog blijken. De reacties onder de naaktfoto zijn in elk geval positief. “Als t werkt laat weten! 🍑”, schrijft Nicolette Kluijver. “Ik heb dit dus ook geprobeerd, werkte bij mij averechts 😂”, grapt Nicky Romero. En ook Domien Verschuuren is geïnspireerd: “Dit ga ik ook proberen.”

Opvolger

Katja Schuurman timmert al jaren aan de weg als actrice. De lijst met films en series waarin ze heeft gespeeld is inmiddels eindeloos lang. En het lijkt erop dat ze deze acteer-genen heeft doorgegeven aan dochter Sammie. Op de rode loper van de film Casa Coco werd de dochter van Katja onlangs gevraagd of ze zo’n baan als haar moeder ook zou willen. “Ja, graag”, antwoordde de 12-jarige stralend. “Het lijkt me heel leuk, om ook met andere mensen te zijn en acteren lijkt me gewoon heel leuk”, zei ze voor de camera van Shownieuws. Hoe jong Sammie ook is, ze weet nu al vrij zeker dat ze actrice wil worden. “Het liefst wel, ja.”

Bron: Instagram @katjaschuurman | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws