Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Louisa Janssen gaat voor compleet nieuwe look

De realityster heeft afscheid genomen van haar zwarte lokken.

Nu Eche Meisjes in de Jungle achter de rug is, slaat Louisa Janssen een nieuwe weg in. De realityster gaat niet alleen een nieuw programma doen, ze heeft zichzelf ook een compleet nieuwe look aangemeten. Strawberry blonde it is!

Metamorfose

We kennen Louisa Janssen natuurlijk alleen met haar lange, zwarte lokken. Maarre, die zijn verleden tijd! De realityster gaat voortaan met een strawberry blonde coupe door het leven. Daarnaast heeft ze nu ook een pony en draagt ze lichtere make-up. "Nieuw progamma nieuwe look!" schrijft ze op Instagram bij een foto van haar nieuwe harido. En we moeten zeggen, deze nieuwe haarkleur staat haar fantastisch!

Bovendien kunnen we uit de caption opmaken dat we binnenkort een nieuw programma met Louisa kunnen verwachten. Wij zijn heel benieuwd!

Positieve reacties

Hoewel Louisa bijna onherkenbaar is na deze metamorfose, kan ze rekenen op een hoop positieve reacties onder de post. "I like 🔥", schrijft Fabiola Folkers. "Veel beter wat lichter! Je lijkt ook veel vrouwelijker en slanker", vind een ander. "Jeetje dit staat je zo geweldig goed!!! 🔥🔥🔥🔥" en "Wat een verschil zeg…. Meteen een zachte uitstraling. Bijna onherkenbaar ❤", klinkt het verder.

Klaar met de jungle

In welk programma Louisa te zien zal zijn, blijft nog even geheim. Wat we wel zeker weten, is dat ze niet nogmaals in Echte Meisjes in de Jungle te zien zal zijn. Eerder liet ze namelijk al weten 'helemaal klaar' te zijn met de jungle. “Ik was vurig, ik was boos, altijd maar alles over me laten zeggen”, schreef ze op Instagram na de opnames van de reünie. “Nou dat is na gister afgelopen. Ik heb m’n zegje gedaan en nu is het klaar met die hele jungle!”

En hoewel we dit Michella Kox ook vaak genoeg hebben horen zeggen, lijkt Louisa standvastig te zijn. "Voor mij geen 3de keer meer. (...) Ik krijg gewoon geen eerlijke kans”, aldus Louisa. “Ik kom die jungle in, en iedereen heeft meteen een oordeel over mij. Ze vinden me een halve kerel met ‘mannenkracht’ en noem maar op.” Duidelijke taal!

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs