Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: Harrie Snijders was betrokken bij zwaar auto-ongeluk

'Een oud vrouwtje klapte vol gas op mij'

Ooit stond hij alleen bekend als de womanizer van Ex on the Beach, maar inmiddels hebben we Harrie Snijders van een hele andere kant leren kennen. In de DAY1 podcast toont hij nu opnieuw zijn gevoelige kant door openhartig te vertellen over een heftig auto-ongeluk waar hij bij betrokken raakte.

Ongeluk

In de podcast gaat Harrie in gesprek met Jay-Jay Boske en Donny Roelvink. Aan hen vertelt hij dat het vorig jaar goed mis is gegaan in de auto. “Vorig jaar heb ik een auto-ongeluk gehad. Toen zijn ze met honderd kilometer bij mij achterop geklapt toen ik stilstond. Dat weet ik nog goed, dat was op Black Friday. Ze waren bezig met een leuke actie online, toen waren we onderweg naar een event van Chahid”, legt hij uit. “Toen stond ik stil hier, onderweg naar Amsterdam toe. Een oud vrouwtje kwam aanrijden, die had het niet gezien, die klapte vol gas op mij.”

@day1 Het auto-ongeluk van Harrie is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hoe hij hiermee is omgegaan en zich heeft herpakt check je nu in de nieuwe Voorbij je Grenzen special! ___ #VoorbijJeGrenzen #DAY1 #DAY1Lifestyle ♬ origineel geluid - Day1

Gevolgen

Naast een flink trauma, heeft Harrie aan het ongeluk ook de nodige lichamelijke problemen overgehouden. “Ik heb wel last van mijn nek nog, van die whiplash", vertelt hij. "Dus daar liep ik een jaar lang mee, ook met therapie in mijn nek. Met boksen en met fitnessen let ik daar wel mee op. Bijvoorbeeld met draai oefeningen en alles erop en eraan."

Special Forces VIPS

In Special Forces VIPS heeft Harrie zich ook al van een hele andere kant laten zien, maar helaas zit dat avontuur er inmiddels op. De realityster gooide niet zelf de handdoek in de ring, maar werd door de staf gevraagd om zijn band in te leveren. Een keuze die hij niet bepaald begreep. “Fysiek en mentaal was ik nog sterk en had ik gewoon die laatste twee dagen af willen maken en de eindstreep willen halen… Waarom ik mijn band in moest inleveren voelt nog steeds niet duidelijk, maar ja ik heb respect voor de keuze van de staf als dat hun beslissing is.”

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld