EOTB-Harrie over zoektocht naar liefde: ‘Ware vinden is niet makkelijk’

Volgens de realityster is loyaliteit tegenwoordig 'ver te zoeken'.

Hoewel Harrie Snijdersaka Harrie de Hengst – zich vooral bekend heeft gemaakt als dé casanova van Ex on the Beach, lijkt het er nu op dat de playboy zijn wilde haren achter zich wil laten en na al die scharrels weleens toe is aan een vaste relatie. Op Instagram vertelt hij alleen dat de ware vinden nog niet zo gemakkelijk is.

De ware

“Tuurlijk wel”, reageert Harrie als iemand in zijn Insta stories de vraag stelt of hij geen relatie wil. De ware vinden is alleen toch wat moeilijker dan hij had gedacht. “De exen die ik heb gehad de laatste vijf jaar gingen meer om ‘wat’ ik was in plaats van ‘wie’ ik was. Loyaliteit is ver te zoeken tegenwoordig”, aldus de realityster. “Alles gebeurt met een reden en alles staat geschreven”, sluit hij zijn bericht af.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Harrie is op z’n minst levendig te noemen – en dat is nog een behoorlijk understatement. De realityster kwam Ex on the Beach binnen met behoorlijk wat exen op zijn lijstje, en hoe hij het deed vragen we ons nog steeds af, maar ook in de villa wist hij nagenoeg elke vrouw om zijn vinger te winden. Bijna alle vrouwelijke deelnemers zwichtten voor Harrie’s charmes, belandden bij hem in bed en werden vervolgens weer aan de kant gezet.

Ook na het programma deed Harrie de Dekhengst zijn naam eer aan, want het ene na het andere verhaal kwam naar buiten over vrouwelijke realitysterren die het bed met de playboy hadden gedeeld. Toch leek het er na al die scharrels op dat Harrie een ander pad in was geslagen. In het programma Daten op het Kamp: Harry zoekt een Vrouw ging de realityster op de zoek naar de ware, en die leek hij heel even ook te hebben gevonden – in camp girl Rilana. Toch maakten de twee niet lang na de afloop van het programma bekend dat ze te verschillend waren en daarom een einde maakten aan hun prille relatie.

Onbekend

Inmiddels is Harrie dus weer single en ready to mingle, maar dan wél met een serieuze vrouw. Eerder gaf hij al toe dat hij liever date met iemand die onbekend is, zodat hij niet een zogenaamde media-relatie heeft waar iedereen wat van vindt. Well, wij hopen voor deze ex-playboy dat de ware binnenkort op zijn pad komt!

Bron: Instagram @harriesnijders, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @harriesnijders

Laatste nieuws