Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ziggy verrast juryleden tijdens American Idol met optreden

Is hij door naar de volgende ronde?

Premiere van de Videoland Original PATTY

Ziggy Krassenberg is zijn muzikale carrière aan het vervolgen in Amerika. De Nederlandse influencer heeft namelijk meegedaan aan het populaire programma American Idol! Afgelopen weekend was zijn auditie eindelijk te zien. Heeft hij de jury weten te overtuigen?

Auditie

In december maakte Ziggy bekend dat hij meedoet aan het zangprogramma American Idol. "USA here I come! Dreams come true", schreef hij toen bij een post op Instagram. Afgelopen weekend was het eindelijk zover en werd zijn auditie uitgezonden. De influencer zong het emotionele liedje Million Reasons van Lady Gaga.

Nog voordat zijn auditie begon wist hij de jury – bestaande uit Lionel Richie, Katy Perry en Luke Bryan – al te ontroeren met zijn verhaal. Zo vertelde hij dat hij in Nederland niet echt een 'likeable' persoon is en dat hij naar Amerika is gekomen om de wereld te laten zien wat hij in petto heeft.

Drie keer ja

Ziggy zong de sterren van de hemel en kreeg na zijn optreden een staande ovatie van de jury. "Were gonna raise you up", zei Lionel Richie. Met maar liefst drie ja's is hij dan ook door naar de volgende ronde. "I did it!", schrijft een trotste Ziggy op Instagram.

Bron: Instagram @ziggykrassenbergofficial | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 18-02-2024, Huishoudbeurs in de RAI Feestelijke première van de nieuwe Videoland Original 'PATTY' op de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam FOTO: NLBeeld/Patrick van Emst Op de foto: Ziggy Krassenberg