Ziggy verrast juryleden tijdens American Idol met optreden

Is hij door naar de volgende ronde?

Ziggy Krassenberg is zijn muzikale carrière aan het vervolgen in Amerika. De Nederlandse influencer heeft namelijk meegedaan aan het populaire programma American Idol! Afgelopen weekend was zijn auditie eindelijk te zien. Heeft hij de jury weten te overtuigen?

Auditie

In december maakte Ziggy bekend dat hij meedoet aan het zangprogramma American Idol.USA here I come! Dreams come true“, schreef hij toen bij een post op Instagram. Afgelopen weekend was het eindelijk zover en werd zijn auditie uitgezonden. De influencer zong het emotionele liedje Million Reasons van Lady Gaga.

Nog voordat zijn auditie begon wist hij de jury – bestaande uit Lionel Richie, Katy Perry en Luke Bryan – al te ontroeren met zijn verhaal. Zo vertelde hij dat hij in Nederland niet echt een ‘likeable‘ persoon is en dat hij naar Amerika is gekomen om de wereld te laten zien wat hij in petto heeft.

Drie keer ja

Ziggy zong de sterren van de hemel en kreeg na zijn optreden een staande ovatie van de jury. “Were gonna raise you up“, zei Lionel Richie. Met maar liefst drie ja’s is hij dan ook door naar de volgende ronde. “I did it!“, schrijft een trotste Ziggy op Instagram.

Dit is overigens niet het enige hoogtepunt van de afgelopen tijd voor Ziggy. Want in december werd namelijk duidelijk dat hij samen met Quinn het eerste seizoen van Good Luck Guys heeft gewonnen. “Ik ben zo enorm trots op ons beide, we hebben enorm veel mee gemaakt samen en enorm hard voor onze plek gevochten”, zei hij daarover op Instagram. “Ik wil Robbert Rodenburg bedanken voor zijn fantastische presentatie! En natuurlijk de hele productie voor deze fantastische ervaring! 😊 En natuurlijk het vertrouwen die we hebben gekregen om deel te nemen aan dit traject!” Lekker bezig, Ziggy!

Bron: Instagram @ziggykrassenbergofficial | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws