Oeeh: Ziggy Krassenberg doet mee aan American Idol

'Dreams come true'

Heel groot nieuws voor Ziggy Krassenberg! De zanger deelt vandaag op Instagram dat hij komend seizoen meedoet aan American Idol. Na het avontuur op een onbewoond eiland, gaat de vrolijke influencer nu dus de oceaan over om de wereld te veroveren met zijn stemgeluid.

Dreams come true

“🇺🇸USA HERE I COME🇺🇸”, begint Ziggy het bericht vol enthousiasme. 🥹DREAMS COME TRUE 😱 Met trots kondig ik aan dat ik auditie ga doen bij ABC’s American Idol ⭐️🎤”, aldus de zanger. Daarbij deelt hij een foto op de set van de Amerikaanse talentenjacht. “Terug naar waar het 7 jaar geleden allemaal begon”, gaat hij verder. We moeten helaas nog wel even wachten om te zien hoe Ziggy het ervan afbrengt voor de jury, want het nieuwe seizoen is pas in februari 2024 te zien. Wij zijn heel benieuwd!

Support

Ziggy kan in elk geval rekenen op veel support vanuit Nederland. In de comments onder de post wordt hij namelijk volop toegejuicht. “YESSS🔥❤️”, schrijft Fabiola Volkers. “Yassss Ziggyaanse 🔥”, aldus zijn eerste Good Luck Guys-duo Faisel. “Eindbaas 😂🔥❤️”, zegt Charly Luske. “Crazy!!! 🤩”, “Lets goooooo ziggy😍” en “Wááánzinnig…😍😍😍👏🏾🔥❤️”, klinkt het verder in de reacties.

Nóg een hoogtepunt

Dit is overigens niet het enige hoogtepunt van de afgelopen tijd voor Ziggy. Afgelopen week werd namelijk duidelijk dat hij samen met Quinn het eerste seizoen van Good Luck Guys heeft gewonnen. “Ik ben zo enorm trots op ons beide, we hebben enorm veel mee gemaakt samen en enorm hard voor onze plek gevochten”, zei hij daarover op Instagram. “Ik wil Robbert Rodenburg bedanken voor zijn fantastische presentatie! En natuurlijk de hele productie voor deze fantastische ervaring! 😊 En natuurlijk het vertrouwen die we hebben gekregen om deel te nemen aan dit traject!” Lekker bezig, Ziggy!

Bron: Instagram @ziggykrassenbergofficial | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws