Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! EOTBDD's Dion en vriendin Destiny zijn in verwachting

'Wij zijn zwanger!'

Heugelijk nieuws voor voormalig EOTBDD-ster Dion en zijn vriendin Destiny, want de twee verwachten binnenkort een kindje samen. Dat maakten ze afgelopen weekend bekend op Instagram en YouTube.

Pogingen om zwanger te worden

Dion en Destiny zijn al een tijdje samen en hebben al eens eerder geprobeerd om zwanger te raken. Helaas heeft Destiny tot twee keer toe een kindje tijdens haar zwangerschap moeten verliezen. “Er is iets super ergs aan de hand. Gisteren te horen gekregen dat ons kindje niet goed is en we moeten donderdag naar het ziekenhuis om het weg te laten halen 😔😔”, zo vertelden de twee afgelopen zomer nog.

Aankondiging

Dit weekend deelden de love birds beter nieuws bij een lieve foto. "Wij zijn zwanger! Maar voor nu groei nog maar heel even", klinkt het in de caption bij een familiefoto. Op de foto is de babybump van Destiny al goed te zien. Ook op YouTube deelt Destiny de leuke aankondiging in een vlog.

Zo zien we onder meer hoe ze een zwangerschapstest doet en Dion laat zien dat deze positief is. Ook krijgen we beelden van een echo te zien. "Hier is 'ie aan het schoppen en aan het slaan", vertelt een glunderende Destiny over de echo.

Gezond

Alles gaat goed met het kindje. "Tien tenen, tien vingers en dat is het belangrijkste", legt Destiny verder uit. Ze weten het geslacht nog niet, maar Destiny denkt dat het weer een jongen wordt, terwijl Dion denkt dat het een meisje wordt. Spannend!

In december 2022 liet het stel al weten dat ze een kinderwens hebben.“We hebben wel een kinderwens, maar we gaan het rustig aan doen. Dat ligt helemaal aan hem.” Dion zei “Als alles goed loopt en blijft lopen tussen ons dan wil ik zeker een kind.” Enne, nu is het zo ver! Destiny heeft al een zoontje genaamd Eli samen met haar ex Davey (ook bekend van Ex on the Beach).

Bron: YouTube, Instagram | Beeld: videostill YouTube