Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Donny van de Beek en Estelle Bergkamp opnieuw ouders geworden

'Welcome to the world'

Beschuit met muisjes voor Donny van de Beek en Estelle Bergkamp. Het stel laat op Instagram weten dat hun zoontje Navy is geboren!

Geboren

Afgelopen donderdag mochten Donny en Estelle hun tweede kindje verwelkomen. "Welcome to the world 🤍. Navy van de Beek - 22/02/2024", laten de twee in een gedeelde post op Instagram weten. De trotse ouders delen een prachtige foto waarop te zien is dat hun jonge zoontje hun vingers vasthoudt.

Estelle en Donny genieten momenteel enorm van het babygeluk. "We zijn superblij dat Navy er eindelijk is. De bevalling is goed gegaan, en we genieten van dit moment. Lomée is nu al supertrots om grote zus te zijn", delen de twee met RTL Boulevard.

Donny en Estelle zijn sinds 2019 een happy koppel. Op 9 april 2022 werden de twee ouders van Lomée. "Het beste gevoel in de wereld. Gisteren kwam onze kleine prinses ter wereld en maakte ons de meest trotse ouders ooit", deelden de twee destijds op Instagram. Het gezin woont momenteel in Duitsland, waar Donny voetbalt bij Eintracht Frankfurt. In oktober 2023 maakte het stel bekend dat Estelle opnieuw in verwachting was.

Felicitaties

Het heuglijke nieuws dat Donny en Estelle zoontje Navy hebben verwelkomd, is hun volgers niet ontgaan. Zo regent het lieve reacties in de comments op Instagram. "Gefeliciteerd 💙", reageert Mikky Kiemeney. "Ooh wat mooi! Gefeliciteerd met jullie wonder 💙", schrijft Monique Smit. Ook Denise Speelman, Danique Bossers, Janine Kho en nog veel meer mensen laten een lieve reactie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!

Bron: Nu.nl | Beeld: NL Beeld