Jim Bakkum en Bettina Holwerda binnenkort weer samen op het podium

Te leuk!

Denken we aan couple goals, dan denken we aan Jim Bakkum en Bettina Holwerda. De twee leerden elkaar kennen tijdens de musical Grease en zijn sindsdien happy together. Inmiddels zijn ze getrouwd, hebben ze kinderen en zijn Jim en Bettina beide nog steeds werkzaam in de showbizzwereld. Helaas treden ze bijna nooit samen op, maar daar komt binnenkort verandering in!

Fred & Friends

Hup hup! Op 11 en 12 oktober wordt er weer een heerlijk feestje gebouwd in Ahoy Rotterdam tijdens het jaarlijkse Fred & Friends. Vorig jaar zette Fred van Leer Ahoy nog on fire met gastartiesten als Ruth Jacott, Diggy Dex, Jamai Loman, Ruth Jacott, Edsilia Rombley, Lee Towers en Anita Meyer.

Voor de shows van dit jaar zijn er al een aantal van de gastartiesten aangekondigd, zoals Danny de Munk, Belle Perez en Emma Kok. Enne, je voelt hem misschien al aankomen… Nu is er een wel heel bijzonder paar toegevoegd aan de line-up. Een écht paar, zelfs!

Samen op het podium

Niemand minder dan Jim Bakkum en Bettina Holwerda zullen Fred namelijk op het podium vergezellen dit najaar! Zelf zegt Fred over het paar: “Ik ken Jim al vanaf zijn zestiende, toen ik voor het eerst met hem werkte. Afgelopen jaar ben ik naar de voorstelling van Bettina geweest. En dáár viel het kwartje. Ik dacht: deze twee artiesten moet ik écht hebben. Zoveel talent, humor en veelzijdigheid heeft dit paar, echt waar.”

Dynamisch drietal

Met de voorpret zit het tussen de drie in elk geval al goed. Zo verklapt Fred: “Ik verheug mij om met hen toffe nummers neer te zetten. We appen nu al over en weer. Heerlijk.”

Ook maakte het drietal een hilarische video om het nieuws via Instagram te delen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer)

Vol enthousiasme begroet Fred Bettina bij een ’toevallig’ rondje wandelen in ’t Gooi, en deelt hij z’n razende enthousiasme over haar optreden in de musical Grease. Wanneer Jim even later nog opgooit dat hij ‘ook in die musical zat hè’, reageert Fred: “Oh echt? Leuk”, om vervolgens weer verder te keuvelen met Bettina. Het is wel duidelijk dat deze drie samen op een podium een daverend succes gaan zijn.

Inmiddels is de kaartverkoop voor dit jaar ook alweer begonnen, en belooft het op vrijdag 11 en zaterdag 12 een gi-gan-tisch feest te worden. Denk aan zang, dans, spektakel, glitter, glamour en een héééééle hoop fun!

Bron: Beau Monde, Royal Promotions, Instagram @fredvanleer | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws