Yes! Nieuwe Nederlandse bioscoopfilm in de maak op Curaçao

Onder meer Robbert Rodenburg, Gaby Blaaser en Carré Albers schitteren in de film.

Goed nieuws voor iedereen die dol is op Nederlandse films, er is at the moment namelijk een gloednieuwe romantische bioscoopfilm in de maak op het zonnige Curaçao. De film heet Love Fail Repeat en de makers hebben hiervoor een sterrencast weten te strikken. Wij vertellen je er alles over.

Love Fail Repeat

Love Fail Repeat gaat over Emy (Carré Albers), een sarcastische hotelmedewerkster op het idyllische Curaçao. Haar leven wordt op z’n kop gezet door een reeks chaotische gebeurtenissen. Maar dan neemt haar leven een onverwachte wending: Emy raakt gevangen in een tijdloop, gedoemd om diezelfde chaotische dag over en over te beleven. Wanneer de charmante filmster Nathan Levi (Twan Kuyper) arriveert, lijkt hij de sleutel te zijn tot het verbreken van de tijdscyclus. Hun paden kruisen op de meest onverwachte manieren, wat leidt tot een romance die niemand zag aankomen.

Sterrencast

De makers hebben een enorme sterrencast weten te strikken voor de film. Naast Carré en Twan, heeft bijvoorbeeld ook Gaby Blaaser een rol in de film. Vorige week deelde de actrice al een stunning bikinikiekje vanaf het zonnige eiland, waarbij ze hintte op een nieuwe acteerklus. Enne, nu weten we dus waarvoor ze op Curaçao is! Ook Robbert Rodenburg en Géza Weisz zijn te zien in de film.

Verder zijn er rollen voor Zoë Love Smith, Sophie Bouquet, Sinan Eroglu, Lisa Michels, Nyncke Beelhuyzen, Karin Bloemen, Emma Deckers en Mark Lucas Werkhoven.

Love Fail Repeat
Beeld: Splendid Film

Opnames op Curaçao

De complete cast en crew is deze week afgereisd naar de andere kant van de wereld, waar de opnames van de romantische, vernieuwende film zijn begonnen. De film wordt opgenomen in het gloednieuwe 5-sterren hotel The Rif op Curaçao. Niet de minste locatie, als je het ons vraagt! De regie ligt in handen van Erwin van den Eshof, die onder meer verantwoordelijk is voor Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn en de Misfit-films.

We moeten nog heel even geduld hebben voordat we de zomerse film op het grote scherm kunnen zien. Love Fail Repeat is vanaf 31 oktober 2024 in de bioscoop te zien, om in de koude herfst iedereen zijn hart te verwarmen. We can’t wait! 

Bron & beeld: Splendid Film 

Laatste nieuws