Hilarisch: Bettina Holwerda deelt mislukte aankoop

'Ik lijk op een worst. Een roze glitter worst.'

Lees ook

Dat iedereen wel eens een miskoop heeft gedaan, daar kunnen we natuurlijk niet omheen. Ook the one and only Bettina Holwerda maakt zich er schuldig aan. De actrice deelt op haar Instagram-account een hilarische review van een nogal ‘gewaagde’ onepiece. Ha!

Online shoppen

De actrice legt uit dat ze binnenkort een reprise heeft van haar theatervoorstelling. Natuurlijk wil je er dan uitzien om door een ringetje te halen. En hoewel je voor zo’n event natuurlijk het beste naar een fysieke winkel kunt gaan, neemt het gemak van online shoppen vaak veel sneller de overhand. En zo dacht ook Bettina erover.

Roze pak

Tijdens dat online shoppen kwam de actrice een prachtig roze pak tegen met pailletten all over the place. En natúúrlijk laat je die niet ongezien. “Ik dacht (…) Ik ga dit pak gewoon scoren. Roze glitters: helemaal me.” Maar toen Bettina het pakketje binnenkreeg, bleek het toch tegen te vallen.

Camel toe’ing through life, hoor”, zegt ze in de video waarin ze het pak laat zien. “Hij trekt tot in mijn huig ongeveer. Het is alsof ik in verwachting ben van een drieling. Het is alsof ik hier aan de zijkant van mijn lijf een tiet heb en hier. De cups beginnen op mijn tepels.”

Worst

Toch heeft de blondine wel iets weg van een héle bekende Zweedse band. “Waterloo, I was…”, lacht ze. “Ja, sorry ik vind het zo grappig. Dit ziet er toch niet uit.” En om de look helemaal af te maken zit er ook nog een riem bij. Maar daar past Bettina vriendelijk voor. “Nou, die probeer ik niet eens. Ik lijk op een worst. Een roze glitter worst. En het was niet eens van Ali hé!”, lacht ze.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @bettina_holwerda | Beeld: Instagram @bettina_holwerda, NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook