Oeeh! Zeeman komt met prachtig damespak voor ’n prikkie

Get it before it's gone!

Van leuke teddy items tot de perfecte pantalon: je kunt het allemaal vinden bij Zeeman. Het leukste hieraan is dat je al deze items scoort voor een heel fijn prijsje. Ook nu komt de winkelketen weer met een pareltje. Je scoort er namelijk een prachtig damespak voor een prikkie. Enne, hij komt ook nog eens in twee frisse lentekleuren!

Het damespak van Zeeman

Vorig jaar schreven we ook al eens over het betaalbare damespak van Zeeman. Een prachtige set die je lekker warm houdt in het najaar en winter – de periode wanneer het toen in de winkel verscheen. Destijds was hij verkrijgbaar in twee kleuren: olijfgroen en zwart. We zijn inmiddels een paar maanden verder sinds het populaire damespak de winkel uitvloog, en daarom komt Zeeman met heel goed nieuws: het pak komt terug!

Twee kleuren

Dit keer wordt het damespak eerder in het jaar uitgebracht en daarom is hij dit keer verkrijgbaar in twee levendige lentekleuren. Ga jij voor fuchsia of lichtgroen? Wij kunnen niet kiezen! Dankzij Zeeman steek je jezelf van top tot teen in dé trendkleuren van dit voorjaar en ben je helemaal ready voor de lente.

Zeeman

damespak zeeman

damespak zeeman

Of je nu alleen een pak draagt naar je werk, er leuk uit wilt zien op een feestje of ook gewoon in je vrije tijd graag chic voor de dag wilt komen: met dit fijne damespak kun je alle kanten op. Ga voor een casual look en combineer het jasje en de broek met een T-shirt en sneakers. Of draag het met een stijlvolle coltrui, een sexy kanten top of bralette en een hak voor een klassiekere uitstraling. It’s up to you en de combinaties zijn eindeloos!

Koopje

Nu al enthousiast geworden? Dan hebben we nóg meer goed nieuws. Dit prachtige damespak koop je namelijk voor ’n prikkie. De blazer is verkrijgbaar voor €24,99 en de broek voor €15,99 – een koopje! Het tweedelige pak is beschikbaar van maat 36 tot 48. De items zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in de winkel en online bij Zeeman. Noteer het dus meteen in je agenda en get it before it’s gone!

Bron & beeld: Zeeman

Laatste nieuws