EMIDJ Michelle blikt terug op deelname: ‘Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen’

En wat gaat Michelle eigenlijk met het gewonnen geld doen?

Afgelopen maandag konden we zien hoe Michelle de winst pakte in de Echte Meisjes in de Jungle-finale. Reden genoeg voor Grazia om met de winnares te bellen over haar jungle-avontuur.

Blij met de kans

Ze had nooit verwacht dat ze er met de winst vandoor zou gaan in Echte Meisjes in de Jungle, maar Michelle is ontzettend trots op zichzelf, zo vertelt ze wanneer we met haar bellen. “Ik vind het heel leuk dat ik heb gewonnen. Ik had het nooit verwacht, maar ik ben er heel blij mee.” En dat snappen we maar al te goed. De jungle ingaan – tijdens een van de heetste zomers in Suriname – is niet niets. Zéker niet als je diabetes hebt.

“Ik was ontzettend blij dat ik ondanks mijn suikerziekte mee mocht doen”, deelt Michelle daarover. “Ik ben toch een risicopersoon om mee te nemen. Als ik een te lage bloedsuiker heb, moet ik suikers innemen. Als mijn suiker te hoog is, krijg ik daar ook last van. Ik had dus wel extra zorg nodig, dus ik ben heel blij dat ik alsnog de kans heb gekregen om mee te doen. Ik wilde echt voor mezelf meedoen. Ik wilde kijken hoe ver ik zou kunnen komen en zien hoe lang mijn lichaam het zou volhouden. Dat ik de finale heb bereikt, vond ik echt supertof.”

En hoewel Michelle het leuk vond om mee te doen aan Echte Meisjes in de Jungle, zal ze geen ‘Michellaatje’ doen. “Ik denk niet dat ik nog een keer aan het programma mee zou doen. Ik heb het nu een keer mogen doen en het was een supermooie ervaring, maar het is zo wel mooi geweest.” Bovendien, zo gaat Michelle verder, komt er binnenkort ook weer een nieuw seizoen van haar eigen serie met Roy Donders aan. “Er komt een nieuw seizoen aan, dus dat is natuurlijk hartstikke leuk.”

Mooie herinneringen

Hoewel het vele drama niet Michelles cup of tea was – “Ik vond het echt heel rot dat er zoveel spanning en stress was”–, kijkt ze terug op een heel mooi avontuur. “Het was zo mooi! Je ziet ontzettend veel natuur, en ik heb supermooie plekken gezien vanaf een bootje op het water. Je komt op plaatsen waar je anders nooit komt. Ik ben nog steeds superblij en dankbaar dat ik mee heb mogen doen, en heb ook geen seconde spijt gehad van mijn deelname.”

Natuurlijk hield Michelle niet alleen mooie herinneringen over aan het programma, maar ze ging er ook vandoor met een mooie geldprijs. Wat gaat ze hiermee doen? “Ik heb het gebruikt om met mijn gezin op vakantie te gaan en ik ga een cursus cubbing volgen. Ik vind het mooi om het bedrag te investeren in iets.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws