Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

TikTok-hack: zo maak je zelf loaded fries bij McDonald's

Dit wíl je proberen!

McDonald's heeft een enorm uitgebreid menu met burgers, fingerfood, drankjes, ijsjes en natuurlijk frietjes. Maar wat ze nog niet hebben, zijn loaded fries. En dát vinden we stiekem toch een gemiste kans. Maarre, dankzij TikTok is er nu toch een manier om loaded fries te maken bij McDonald's – je moet het alleen wel zelf doen.

Loaded fries bij McDonald's

Eigenlijk is het concept heel logisch. Want waar bestaan loaded fries uit? Juist, voornamelijk uit frietjes, saus, vlees en kaas. En dat zijn natuurlijk precíes de dingen die bij de McDonald's op het menu staan! Het enige wat je nog hoeft te doen, is de verschillende onderdelen te combineren. Easy does it. 

Wat moet je bestellen?

Heel leuk dat je blijkbaar zelf loaded fries kunt maken bij de Maccie, maar wat heb je daar precies voor nodig? Dit is wat je moet bestellen: een grote portie friet, chicken tenders of kipnuggets, een cheeseburger, fritessaus en een dipsaus naar keuze (bijvoorbeeld BBQ of kerrie). En last but nog least heb je ook een extra bakje nodig om alles in te mengen.

@isabel_dijkstra Mcdonald loaded fries ???? #mcdonalds #mcdonaldshacks #mcdonaldloadedfries #fyp? #voorjou #vjp #voorjoupagina #fyp??viral #foryoupage #loadedfries ? origineel geluid - ISABEL ???

Heel simpel

Zoals je in de video hierboven kunt zien, is het echt mega simpel. Gooi de frietjes in je bakje, en doe daar de kip in kleine stukjes overheen. Haal daarna de burger mét de kaas van het broodje, en scheur deze ook in stukjes boven de bak. Even goed husselen, en dan kan de saus erbij. Ook die schud je er nog goed door heen, en that's it: je loaded fries zijn klaar!

Kleine sidenote: het is misschien wel handig om een paar extra servetten te vragen bij het bestellen, want je vingers zullen hier behoorlijk vies van worden. Maar het eindresultaat mag er dan ook zijn. We lovin' it! 

Bron: Tiktok @isabel_dijkstra, Kookfans | Beeld: Pexels