Yummm! Domino’s lanceert box met 3 gerechten voor één persoon

Treat yourself!

We kunnen tegenwoordig voor veel meer dan alleen pizza terecht bij Domino’s. De keten heeft bijvoorbeeld ook Crispy Oven Fries en Crunchy Chicken op het menu staan. Ben je alleen en kun je niet kiezen tussen een pizza of snacks? Dan heeft Domino’s nu de perfecte oplossing: in My Domino’s Box is namelijk ruimte voor drie verschillende gerechten!

My Domino’s Box

Het perfecte recept voor een avondje ontspannen in je eentje? Chillen op de bank, filmpje kijken én natuurlijk je favoriete comfort food. Bestellen is dan een goed idee, maar met de overvloed aan keuze is dat tegenwoordig nog best een opgave. Gelukkig biedt Domino’s nu uitkomst! De pizzaketen komt met een eenpersoonsbox waarin maar liefst drie verschillende gerechten zitten!

My Domino’s box bevat een mini-versie van je favoriete pizza en twee aparte bijgerechten. De box is volledig naar eigen smaak samen te stellen en er is – met honderden mogelijke combinaties – voor ieder wat wils.

Pizza, patat en kip

Met de box kun je kiezen uit allerlei soorten pizza’s. Je kunt een mini-variant krijgen van de pizza Margaritha, Funghi, Hawaii, Pepperoni Party, Caprese, Hot & Spicy, Chicken Kebab, Chicken Supreme, BBQ Chicken & Bacon of Shoarma. Er zijn dus zowel vega als vlees opties beschikbaar.

Naast de mini-pizza is er dus ook nog ruimte voor 2 bijgerechten. De keuze hiervoor bestaat uit: Crispy Oven Fries, Potato Wedges, Crunchy Chicken, Popcorn Chicken, Buffalo Wings, Kick’n Chicken of Chicken Strippers. Sounds good, right? 

Inspelen op behoefte

Met de nieuwe My Domino’s Box wil het bedrijf inspelen op de behoefte van klanten. Uit gegevens van het CBS blijkt namelijk dat Nederland steeds meer eenpersoonshuishoudens telt. Begin 2023 woonden er 3,3 miljoen mensen alleen: 18% van de inwoners van Nederland. Met de eenpersoons-box wil Domino’s ook deze groep laten genieten van haar gevarieerde menu.

Casper Mooyman, Chief Marketing Officer bij Domino’s Benelux: “Nederland telt steeds meer eenpersoonshuishoudens en er zijn dus ook steeds meer klanten die alleen willen genieten van ons uitgebreide menu. Bij Domino’s kun je naast verse pizza’s, ook terecht voor kipgerechten, friet, sandwiches, verschillende bijgerechten en desserts. Met de My Domino’s Box bieden we klanten die alleen bestellen nog meer gemak door hen de mogelijkheid te geven verschillende gerechten te kiezen, met een optimale portie-grootte en voor een aantrekkelijke prijs.”

Bron: Domino’s, Kookfans | Beeld: Eat Pray Love, Instagram @dominos_nl

Laatste nieuws