Boy or girl? Love Islands Loesje deelt gender reveal op Instagram

It's a...

Vorige week deelde Love Islands Loesje Rambaldo het heugelijke nieuws dat ze zwanger is. Samen met haar grote liefde Rafiq van der Moot verwacht ze dit jaar een kindje. Enne, de parents to be weten nu ook of het een jongetje of meisje wordt. Op Instagram deelt Loesje namelijk beelden van de gender reveal.

Zwanger

In seizoen 4 van Love Island maakten we kennis met de bloedmooie Loesje. Na een korte fling met mede-Islander Deniz vond de beauty uiteindelijk haar grote liefde in Rafiq. En dat die twee nog helemaal happy in love zijn, blijkt wel: op Instagram kondigde Loesje vorige week vol trots aan zwanger te zijn!

In de post die Loesje deelt kunnen we meegenieten met het geluk van de aanstaande ouders. Maar, uit de video blijkt wel dat het voor de twee geen makkelijke weg was: er kwam namelijk een intensief vruchtbaarheidstraject aan te pas. Wát een wonder dat het uiteindelijk dus toch gelukt is! De caption luidt dan ook “Grateful is an understatement. 👶🏽🤍”.

Boy or girl?

Vandaag delen Loesje en Rafiq op Instagram of ze een jongetje of meisje krijgen. De twee hebben een gender reveal party georganiseerd, waarbij ze dit bekendmaakten. We zien een mooi wit decor met veel ballonnen, een maan én een kledingkast. Als de aanstaande ouders deze vervolgens openen, blijkt hij vol te hangen met roze kleertjes en wordt er roze confetti afgeschoten. Het moge duidelijk zijn: Loesje en Rafiq krijgen een meisje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loesje Rambaldo (@loesjerambaldo)

Love Island

Het is alweer even geleden sinds Loesje de Love Island-villa betrad. In het programma zagen we hoe Deniz uiteindelijk het hart van de beauty wist te veroveren, maar dat liep uiteindelijk op de klippen. Want, hoe rooskleurig het ook lijkt in de Love Island-villa, daarbuiten houden relaties natuurlijk niet altijd stand.

Over die breuk vertelde Loesje destijds: “Tussen mij en Den is het anders gelopen dan wat we beiden gehoopt hadden. We woonden heel ver uit elkaar en er kwam nou eenmaal heel veel op ons af na Love Island. Ik was niet echt met liefde bezig maar meer met mijn nieuwe drukke bestaan.”

Gezinsuitbreding

Die situatie is natuurlijk allang verleden tijd, en inmiddels is de Zandvoortse schone al jaren gelukkig met haar boyfriend Rafiq. Regelmatig deelt ze op haar Instagram ook lieve kiekjes van hun twee, en daaruit blijkt wel hoe gelukkig ze zijn. Nu is het dus tijd voor een nieuwe stap, en kunnen de lovebirds zich gaan voorbereiden op hun de komst van hun kleine meid. Grazia wenst hen natuurlijk alle geluk toe in deze nieuwe fase!

Bron: Instagram @loesjerambaldo, Grazia archief | Beeld: Love Island

Laatste nieuws