OMG! Meidengroep Djumbo maakt een comeback

Hallo jeugdsentiment!

Grote kans dat Djumbo bij jou nostalgische gevoelens oproept. De meidengroep was razendpopulair in 2004 en scoorde hits als Boya Boya Bay – hallo jeugdsentiment! Heel goed nieuws voor iedereen die deze muziek gemist heeft, want Djumbo maakt een heuse comeback.

Begon als promotiestunt

Waarschijnlijk ken je Djumbo nog wel van twintig jaar geleden, maar wellicht weet je niet meer precies hoe de girlband eigenlijk is ontstaan. Het begon namelijk als een promotiestunt van supermarktketen Jumbo in 2004. Ja, echt waar. Al snel groeide Djumbo, met Lotte, Lindsy en Samantha, uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse meidengroepen aller tijden.

Hits

Djumbo scoorde in die tijd hits met nummers als Hide and Seek, Eyahe en Boya Boya Bay. Grote kans dat je deze nummers nog steeds woord voor woord kunt meezingen.

De meiden waren destijds overal in het land te zien met hun optredens, eigen theatertour en zelfs in films en tv-programma’s. Met gemiddeld meer dan 300 optredens per jaar kunnen we wel stellen dat Djumbo een ongekend succes was.

Comeback

En nu, twintig jaar na hun debuutoptreden, maakt Djumbo dus een comeback. Hoe leuk! Lotte, Lindsy en Samantha zijn terug en gaan weer lekker optreden. Het zal een dansbare, energieke show worden met hun eigen onvergetelijke hits. Maarre, dat is nog niet alles. Verwacht ook medleys met hits van K3, Spice Girls of AQUA. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we de meiden weer ergens kunnen zien optreden. En heel stiekem hopen we natuurlijk op nieuwe muziek!

Bron & beeld: Jan Vis

Laatste nieuws