Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze films en series verschijnen in maart op Videoland

Waaronder het nieuwe seizoen van De Bachelor!

Maart is right around the corner en dat betekent dat er weer een heleboel nieuwe films en series op Videoland gaan verschijnen. De streamingsdienst heeft vandaag bekend gemaakt welke titels we komende maand kunnen verwachten. Enne, er zitten weer een aantal pareltjes tussen!

De Bachelor

We kijken enorm uit naar een nieuwe seizoen van De Bachelor en volgende maand gaat die dan ein-de-lijk van start! Bereid je voor op een romantisch spektakel als nooit tevoren. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het iconische liefdessprookje, staan er namelijk maar liefst twee charismatische mannen centraal. Advocaat Paul (31) en vastgoedondernemer Rien (33) wagen de sprong in het diepe in de zoektocht naar ware liefde. Dit seizoen vormen de idyllische stranden en zwoele avonden van het paradijselijke Zanzibar hét perfecte decor voor romantiek. De presentatie is opnieuw in handen van Monica Geuze. We can't wait! 

Het nieuwe seizoen van De Bachelor is vanaf 7 maart wekelijks te streamen bij Videoland.

SPHINX

De gloednieuwe psychologische thrillerserie SPHINX vertelt het intrigerende verhaal van de veertienjarige Minke Moorman (gespeeld door de debuterende Andrea Vass) die exact drie jaar na haar vermissing weer opduikt met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Wat volgt is een meeslepende thriller waarin Minke nog altijd verkeert onder de vleugels van de raadselachtige Sphinx. Met rollen voor onder anderen Sallie Harmsen, Benja Bruijning, Delilah Warcup – Van Eyk, Sil van der Zwan, Eva van Heijningen, Juda Goslinga en Rami Kooti Arab.

De Videoland Original dramaserie SPHINX is vanaf 22 maart in zijn geheel te streamen bij Videoland.

The Good Doctor

Goed nieuws voor fans van The Good Doctor, want volgende maand verschijnt seizoen 7 op Videoland. Deze Amerikaanse serie volgt Dr. Shaun Murphy (gespeeld door Freddie Highmore), een jonge chirurg met het savant-autismesyndroom. Hij gaat werken in het fictieve St. Bonaventure Hospital in San Jose. Ondanks de sceptische houding van het personeel blijkt al snel dat dr. Murphy een aanwinst is voor het ziekenhuis, en bouwt een goede verstandhouding op met zijn collega’s. In het zesde seizoen hebben we gezien dat Dr. Murphy vader werd. De balans tussen het vaderschap en zijn carrière staat centraal in het zevende seizoen.

Het zevende en allerlaatste seizoen van The Good Doctor is vanaf 20 maart in zijn geheel te streamen, exclusief bij Videoland.

Holland Zingt Hazes 2024

Een avondje meezingen met alle Hazes-klassiekers, gewoon vanaf de bank? Dat kan dankzij de livestream bij Videoland! Het is de twaalfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome wordt georganiseerd. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en elke avond 15.000 bezoekers… Kortom: één groot meezingfeest! Dit jaar brengen André Hazes, Jeroen van der Boom, Tino Martin, Frans Bauer, Karsu, Kris Kross Amsterdam, Peter Beense, Douwe Bob, Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk hun eerbetoon aan onze grootste volkszanger.

Holland Zingt Hazes is op 8 maart vanaf 20.30 uur live te streamen bij Videoland.

Nog veel meer

Natuurlijk is er nog véél meer te streamen bij Videoland in maart. Waaronder GLORY Grand Prix met Rico Verhoeven live op 9 maart. Kun je geen genoeg krijgen van The Real Housewives of Amsterdam? Stream dan The Real Housewives of Cheshire S15 vanaf 14 maart.

Verder maken we ons ook op voor een gloednieuw seizoen van Make Up Your Mind, dat op 24 maart begint, en het zevende seizoen van Kopen Zonder Kijken. Kortom: genoeg te bingen komende maand!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk