Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cherry-Ann Person over Valentijnsdagplannen: ‘Roland is heel romantisch’

'Er zijn twee data waar we elke maand bij stilstaan'

Dutch Lion Awards 2023

Cherry-Ann Person en Roland Kahn zijn inmiddels bijna vijf jaar samen. Het stel heeft samen dochter Jayla en in aanloop naar Valentijnsdag besloot Grazia met Cherry-Ann te bellen om te vragen naar haar plannen voor deze romantische dag.

Relatie

Cherry-Ann leerde Roland vijf jaar geleden in restaurant IZAKAYA in Amsterdam kennen. Terwijl ze aan de bar op een vriendin wachtte, stapte Roland op haar af. Als hij begint over zijn interesse in astrologie en spiritualiteit, weet hij indruk op haar te maken. Onder het mom van dezelfde interesses wisselen de twee nummers uit. Hoewel het contact – vanuit Cherry-Ann – aanvankelijk vriendschappelijk is, gaan de twee toch een keer met elkaar op date. Fast forward naar 2024 zijn Cherry-Ann en Roland al bijna vijf jaar een steady couple en hebben ze dochter Jayla van 1,5 jaar.

Enne, bij hun allereerste date staan Cherry-Ann en Roland regelmatig stil. “Er zijn twee data waar we elke maand bij stilstaan. De zevende van de maand – we hebben elkaar op de zevende leren kennen – en de zestiende, op die dag hadden we onze eerste date. Dat zijn twee speciale momenten voor ons”, deelt Cherry-Ann enthousiast als we met haar bellen. “We doen op die dagen altijd iets leuk samen. We plannen dan eigenlijk altijd een etentje. We houden allebei heel veel van eten, en wijn”, lacht Cherry-Ann. “Maar we gaan ook weleens samen naar het buitenland.”

“Roland is heel romantisch”, gaat ze verder. “Als hij bijvoorbeeld weg is voor zaken, bedenkt hij regelmatig iets om me te verrassen. Laatst ging de deurbel opeens, en toen stond er iemand voor de deur met een prachtige bos rode rozen. Op die manier laat Roland me dan weten: ik ben weg, maar ik denk wel aan je. Zulke dingen vind ik echt prachtig.”

Cherry-Ann met de rozen die ze van Roland kreeg

Valentijnsdag

Aangezien het vandaag Valentijnsdag is, zijn wij dan ook ontzettend benieuwd naar wat deze dag voor Roland en Cherry-Ann in petto heeft. “Valentijnsdag is niet iets wat we op de veertiende vieren, omdat de zestiende daar zo dichtbij ligt”, stelt Cherry-Ann nuchter. “We vieren Valentijnsdag wel, maar dan gewoon op de zestiende.”

Cherry-Ann probeert Roland op deze dag vaak iets speciaals te geven. “Roland heeft alles al wat zijn hartje begeert, en als hij dan toch nog iets wil hebben, kan hij alles kopen wat hij wil”, vindt Cherry-Ann. “Ik kan dan wel naar de P.C. Hooftstraat gaan voor een cadeau, maar dat is niet zo bijzonder. Daarom probeer ik zelf altijd iets creatiefs te bedenken. Ik heb hem een keer een stripboekje gegeven, waarin onze ontmoeting als verhaal was afgebeeld."

"Daarnaast vond Roland het heel belangrijk dat ik borstvoeding gaf aan onze dochter. In die tijd heb ik daar een bronzen beeld van laten maken; van mij en Jayla. En dat cadeau gegeven. Ik probeer hem vooral dingen te geven met een sentimentele waarde.” Awh!

Beeld: NL Beeld