Oude bekende duikt op in First Dates VIPS

Zal hij dit keer wel de liefde vinden?

Valentijnsdag is weer in zicht en traditiegetrouw kunnen we de dagen daarvoor genieten van een speciale First Dates VIPS-editie. Maandagavond was de eerste aflevering te zien, waarin Rikkie Kollé en Lesley Versprille op date gingen. Maar tot onze grote verrassing dook er nóg een oude bekende op!

BN’ers op date

Valentijnsdag is right around the corner. Tijd voor rode rozen, bonbons en… een nieuwe editie van First Dates VIPS! Ook dit jaar belooft de Valentijnsspecial van het populaire liefdesprogramma weer een groot succes te worden. De makers hebben namelijk weer zes hele leuke BN’ers weten te strikken om op blind date te gaan in het First Dates-restaurant.

Dit keer doet onder meer Tamara Elbaz van The Real Housewives of Amsterdam een poging om de ware tegen het lijf te lopen. Ook rapper Baas B gaat op date, net als beide leden van dj-duo De Vessbroz.

Eerste dates

Gisteravond was het tijd voor de allereerste dates. Zo zagen we hoe Miss Nederland Rikkie in het restaurant plaatsnam voor een etentje met een hele leuke man. Hoewel de twee het gezellig hebben gehad, zat echte liefde er helaas niet in. Ook Lesley, die we kennen van programma’s als Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle, ging op date. Bij haar pakte het wél goed uit, want de twee wilden elkaar graag nog eens zien.

Oude bekende

Naast de zes BN’ers die dit seizoen te zien zijn, dook er gisteravond plotseling nóg een bekend gezicht op in het First Dates-restaurant. Niemand minder dan Otman waagde zich namelijk aan een blind date. Hem kennen we nog van het tweede seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen. Bij Sylvia vond hij de liefde helaas niet, dus besloot hij nog eens een poging te doen om de ware te vinden op televisie.

Otman ging op date met Yagmur. Tijdens het etentje hebben de twee het enorm gezellig en lachen ze veel. Iets wat Yagmur in eerste instantie niet leek te verwachten. “In het begin kwam je heel anders over. Ik vond je een beetje bot, maar ik wilde je toch een kans geven en toen vond ik het fijn”, deelt Yagmur als ze moet laten weten of ze nog een keer met Otman op date wil. Ze vervolgt dat dan ook met dat ze nog wel een keer met Otman wil afspreken en ook hij ziet dat wel zitten. Aan het eind van de aflevering lezen we echter dat het helaas toch niks is geworden tussen de twee.

De dates van de 6 BN’ers worden verspreid over 3 afleveringen. Vanavond, op 13 februari, zijn de dates van Baas B en Tamara te zien. In de derde aflevering, op 14 februari, zal de dubbeldate van dj-duo De Vessbroz te zien zijn. De First Dates Valentijnsspecials worden om 19.25 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO 3.

Beeld: Annemieke van der Togt (BNNVARA)

Laatste nieuws