Wauw! Moïse Trustfull is met familie op droomvakantie in Lapland

'Het is allemaal écht zo sprookjesachtig'

Family time voor Moïse Trustfull! De beauty is samen met lover Kaj van der Voort, haar ouders en broer afgereisd naar het prachtige Lapland. Samen genieten ze daar van een droomvakantie in de sneeuw. Enne, wij mogen via Instagram een klein beetje meegenieten.

Sprookjesachtig

“WAT EEN DROOM!🥹” deelt Moïse enthousiast op Instagram over het tripje naar de sneeuw. “We zijn gewoon in Lapland. Het is allemaal écht zo sprookjesachtig.” En daar is geen woord aan gelogen. Moïse deelt namelijk een serie kiekjes van de familievakantie, waarop we een prachtige omgeving te zien krijgen. Volop sneeuw, bergen, bomen en een prachtig zonnetje dat er tussendoor schijnt. En natuurlijk mooie familiefoto’s!

Genieten met familie

Zo’n omgeving vol sneeuw kan maar één ding betekenen: het is er ijskoud. “29502 lagen kleding aan want -28 is al aangetikt ☃️”, bevestigt Moïse op Instagram. Toch mag dat de pret niet drukken. “Zo enorm genieten om dit met de familie te kunnen doen. Zo dierbaar. Kan het nog niet helemaal geloven 💗”, schrijft ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MOÏSE TRUSTFULL (@moisetrustfull)

En de vakantie is nog lang niet voorbij. “Komende dagen zoveel geweldige excursies doen en ga proberen zoveel mogelijk te delen. Maar ook zoveel mogelijk genieten. Whaaa we zijn er gewoon. 😍” Te leuk!

Herinneringen maken

Moeder Quinty Trustfull is ook van de partij en laat in de reacties op Instagram weten dat ook zij volop geniet. “Een droomreis🤍❄️ making memories with the fam 🙏🏽”, schrijft ze. “Wat een fantastische foto’s🥹😍❤️”, “Zo mooi 😍” en “Wat is Lapland toch prachtig 😍 de temperaturen zijn wel echt bizar 🥶” klinkt het verder in de comments. Wij wensen Moïse en haar familie nog een hele fijne vakantie!

Bron: Instagram @moisetrustfull, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws