Moïse Trustfull eerlijk over de start van haar carrière

'Mijn moeder presenteert, dan ga ik acteren. Dan doe ik toch niet hetzelfde als mijn moeder'

Moïse Trustfull timmert hart aan een carrière in de spotlights en was te gast bij de podcast De Weg Naar Succes. Hier vertelde de dochter van Quinty en Orlando Trustfull in gesprek met presentator Nino Wilkes openhartig over haar leven, de start van haar carrière en hoe zij het heeft ervaren om op te groeien met een bekende moeder.

Leven in de schijnwerpers

Naast het acteren heeft is de 27-jarige Moïse ook ondernemer. En hoewel je zou denken dat het hebben van een bekende moeder flink in je voordeel kan werken bij de start van je eigen carrière, heeft Moïse dit anders ervaren. “Wat je vaak ziet is: je ouders zijn je voorbeelden en wat zij doen dat wil je dan ook. Mijn ouders wilden juist heel erg dat ik iets ging doen wat ik echt leuk vond. Dus ik merkte dat ze het eerder wat afhielden dan dat ze zeiden: ‘oh, daar moet je wat mee gaan doen.'” Maar al snel wordt duidelijk dat een leven in de schijnwerpers Moïse op het lijf geschreven is. Ze wilde als kind ‘overal de hoofdrol in hebben’. “Elke verjaardag liep ik een modeshow. Ik vond in de schijnwerpers staan gewoon heel erg leuk.”

Vergelijking

Moïses moeder, Quinty Trustfull, kennen we natuurlijk allemaal als de presentatrice van het bekende programma Koffietijd. Omdat Moïse zo min mogelijk met haar moeder vergeleken wilde worden, besloot ze een andere weg in te slaan. “Mijn moeder presenteert, dan ga ik acteren. Dan doe ik toch niet hetzelfde als mijn moeder. Want dat krijg je dan vaak te horen: ‘Dit doe je alleen, omdat je moeder dat ook doet.'”

Maar toch wordt ze weleens met haar moeder vergeleken.  “Dan krijg ik het alleen maar heel benauwd. Ik heb alleen maar het idee dat ik nog meer moet presteren, omdat ze al weten wie je bent.” Moïse heeft daarom ook niet het idee dat ze een stapje voor heeft op de rest omdat ze een bekende moeder heeft. “Zo voelt het voor mij allesbehalve. (…) Uiteindelijk zijn er met mij nog tien andere die auditie doen en over die anderen hebben ze geen mening. Het valt gewoon meer op alles wat ik doe. Of het nou positief is of negatief.”

Bron: RTL Boulevard, De Weg Naar Succes | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws