Maria Tailor: ‘Deze aflevering van Special Forces heeft mij het meest geraakt’

'Wij werden hier een team'

Zondag was het alweer tijd voor de vierde aflevering van Special Forces VIPS. En hoewel de overgebleven kandidaten het loodzwaar hebben tijdens de opdrachten in de bloedhete Marokkaanse woestijn, mochten we ook meegenieten van mooie momenten. Maria Tailor blikt op Instagram terug op de aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwst aflevering van Special Forces VIPS. 

Aflevering 4

In de vierde aflevering van Special Forces VIPS stond gevechtsbereidheid opnieuw centraal en moesten de kandidaten verder met het boksen waar de vorige aflevering eindigde. Vervolgens moesten ze een loodzware tocht afleggen door de woestijn, met 23 liter water bij zich. Belangrijk detail: de BN’ers mochten elkaar dit keer niet helpen. Desondanks kwam iedereen aan op het eindpunt, waar ze ook de nacht moesten doorbrengen.

Daar, midden in de woestijn, kregen de VIPS de opdracht om zich meer bloot te geven. Iedereen deelde persoonlijke verhalen met elkaar, waardoor ze dichter bij elkaar kwamen. Ook was hier ruimte en tijd om met elkaar te lachen, na de zware inspanningen van de dag. Het was een moment waar Maria Tailor goede herinneringen aan heeft, zo deelt ze op Instagram.

Team geworden

“Ik moet zeggen dat deze aflevering mij het meest heeft geraakt”, begint de Real Housewife. “Zoveel respect voor onze groep. Wij werden hier een team”, blikt ze terug op deze dag in Marokko. “En daarnaast vind ik het heel bijzonder hoe open iedereen was en ben vereerd dat wij allemaal het verhaal achter de persoon mochten horen. Zoiets delen op tv vergt moed. Wat een POWER!” stelt ze. “Als je nog niet gekeken hebt is dit echt het moment ❤️”, benadrukt Maria.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor)

Veel respect

Maria kan rekenen op veel respect in de comments onder de post. “Maria je bent ZO’n BIKKEL ❤️”, reageert Anna Nooshin. “Je hoopte dat je mensen zou inspireren: well, you did woman!!” zegt een ander. En “Wauw, echt respect voor jou! Nog geen onvertogen woord gehoord van je”, schrijft een derde.

Ook haar medekandidaten laten van zich horen.”Boss lady, we joken niet🔥🔥🔥❤️”, zegt London Loy, “Je bent echt heel lief, thanks✨❤️”, aldus Edith Bosch en Demi de Boer reageert met: “🔥🔥🔥”.

Special Forces VIPS is elke zondag te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: Shotbysud

Laatste nieuws