Big Brother-Ariana: ‘Bij Tom voelde ik me al heel snel heel erg fijn’

De ex-deelneemster vertelt over haar tijd in het huis.

Ariana moest afgelopen week helaas het Big Brother-huis verlaten. Inmiddels is ze weer een beetje bijgekomen, en onlangs was ze te gast bij de show No Biggie van andere ex-kandidaten Liese en Naomi. In die aflevering doet Ariana een boekje open over haar deelname, haar ervaringen, en… natuurlijk over Tom!

Tom

In het Big Brother-huis zagen we allemaal dat Ariana Tom wel leuk vond. Maar, achteraf blijkt de vork tóch anders in de steel te steken. “Ik durf bijna zijn naam niet meer te noemen”, grapt Ariana wanneer ze het over Tom hebben in de video. “Volgens mensen had ik het alleen maar over Tom… Dat is wel heftig.”

Zij beleefde het juist allemaal heel anders. “Als je het huis binnenkomt heb je al snel een klik met mensen en met andere niet. Bij Tom voelde ik me al heel snel heel erg fijn. Als iemand dan even niet zoveel zegt, omdat die niet zo lekker in zijn vel zit vind ik dat heel raar. Omdat ik op hem gesteld ben en dan ga je in je hoofd nadenken. Vindt hij me stom of juist leuk? Dat is heel erg uitvergroot.”

Niet meteen verliefd

Ze snapt dan ook niet wat er over haar wordt gezegd en hoe ze wordt weggezet in het programma. “Het is deels een taalverschil, in Amsterdam noemen we mensen snel schat. Ik vind iemand leuk of aardig, maar dat wil niet zeggen dat ik gelijk verliefd ben. In het huis wilde ik open zijn, door bijvoorbeeld gelijk te vertellen dat ik stotter. Voor het spel is dat misschien niet altijd handig, maar at the end ben je een mens. Ik ben heel erg op Tom gesteld en we hebben hele mooie conversaties gehad. Maar dat is niet getoond. Het is veel leuker om mij neer te zetten als één of andere psycho die achter een jongen aanloopt.”

Bron: Tips & Weetjes, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen & Rob Jacobs

Laatste nieuws