Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Concertfilm Taylor Swift binnenkort te zien op Disney+

En al sneller dan je denkt!

Taylor Swift - The Eras Tour - Las Vegas

Héél goed nieuws voor fans van Taylor Swift! De concertfilm van The Eras Tour is binnenkort namelijk ein-de-lijk in Nederland te zien. De zangeres heeft op Instagram bekendgemaakt dat de film naar Disney+ komt. Enne, dat is al sneller dan je denkt!

Concertfilm

Dat Taylor Swift één van de meest succesvolle artiesten van de wereld is, is een understatement. Alles wat de zangeres aanraakt lijkt in goud te veranderen en fans hangen aan haar lippen. Inmiddels reist ze al bijna een jaar met haar The Eras Tour over de hele wereld. In de ruim drie uur durende show komen al haar albums (eras) aan bod. Dit jaar komt ze ook naar Nederland, maar elke show is natuurlijk al lang uitverkocht.

Voor iedereen die helaas geen tickets had kunnen bemachtigen voor één van haar concerten, kwam Taylor vorig jaar met een ge-wel-dige oplossing: ze bracht de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour naar de bioscoop. Uiteraard was ook dit weer een enorm succes en kwamen er alleen al in het eerste weekend 20.000 Swifties naar de Nederlandse bioscopen. Inmiddels heeft de film meerdere records gebroken en heeft hij al 261,6 miljard dollar opgebracht.

The Eras Tour naar Disney+

Mocht je de concertfilm in de bioscoop nou ook gemist hebben, dan heeft Taylor nu heel goed nieuws! The Eras Tour is vanaf 15 maart namelijk te zien op Disney+. De film was al beschikbaar op een aantal streamingsdiensten in andere landen, maar helaas niet in Nederland – tot nu! Bovendien zullen hier vier extra akoestische nummers op te zien zijn.

"The Eras Tour is een waar fenomeen dat fans over de hele wereld in vervoering heeft gebracht en dat nog steeds doet, en we zijn erg enthousiast om dit geweldige concert naar het publiek te brengen, waar ze ook zijn", aldus Disney-baas Bob Igor.

Nieuw album

Wellicht gaat de show binnenkort nóg langer duren, want Taylor Swift heeft afgelopen weekend tijdens de Grammy's aangekondigd dat er op 19 april een gloednieuw album – en dus een nieuwe era – uitkomt.

"Ik wil graag m’n fans bedanken door jullie een geheim te vertellen waar ik al twee jaar mee rondloop”, zei ze tijdens haar speech. Vervolgens kondigde ze aan dat op 19 april een compleet nieuw album wordt uitgebracht, genaamd The Tortured Poets Department.

Bron: Instagram @taylorswift, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / Capital Pictures