MAFS-Dirk in tranen: bom barst tussen hem en Anneke

Oh no!

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is pas net begonnen, maar er is nu al sprake van de nodige trouble in paradise. Vorige week zagen we al hoe Malou toegaf het niet te zien zitten met haar Sarath, en in de aflevering van woensdagavond leek er opnieuw een huwelijk op de klippen te lopen: tussen Dirk en Anneke barstte de bom.

Kritisch

Het begon allemaal zo goed met de twee lovebirds, maar al snel ontstonden er de nodige barstjes in hun huwelijk. Want Anneke? Die was nógal kritisch over haar kersverse husband. In de aflevering van dinsdagavond gaf ze bijvoorbeeld aan dat ze niet zo’n fan is van Dirk’s onzekere karakter. “Ik zie graag wat meer kracht en een rechte rug. Emoties tonen mag, maar toch ook even nadenken wat het met een ander doet.” Aii…

Enne, ook het uiterlijk van Dirk werd niet gespaard. Anneke doet naar eigen zeggen veel moeite om er goed uit te zien voor Dirk, en wil daar dan ook iets voor terug. “Ik draag prachtige lingerie. Dat doe ik voor hem, zodat hij mij leuk gaat vinden. Dan verwacht ik wel iets terug. Wat ik graag zou zien? Dat hij moeite doet om zich voor mij leuk aan te kleden”, zegt ze.

De bom barst

In de aflevering van dinsdag was de sfeer al duidelijk bekoeld, maar woensdag zagen we hoe die nóg verder onder het nulpunt zakte. Na een goede nachtrust besluit Anneke haar hart te luchten, en eerlijk toe te geven dat ze geen aantrekkingskracht voelt. En daarmee is het voor Dirk eigenlijk wel gedaan. “Ik heb het allang gemerkt”, zegt hij. “Vanaf de huwelijksdag voelt ze niks voor mij. Ze vindt mij niet aantrekkelijk.”

Want ja, met al haar kritiek heeft had Anneke dat inmiddels wel duidelijk gemaakt. Dirk vraagt zich hardop af aan welke eisen hij eigenlijk wél voldoet. “Ik ben te oud, ik heb een slecht gebit. Ik heb dit, ik heb dat, ik heb slechte kleren…”

Sprookje ten einde?

De opmerkingen van Anneke hebben Dirk duidelijk geraakt. Naar zijn mening kan de liefde al die imperfecties overstijgen, maar Anneke denkt daar anders over: “Liefde begint voor mij toch echt met aantrekkingskracht”, zegt ze.

Ze probeert zich nog te verontschuldigen, maar voor Dirk is de maat vol. Na een gesprek met expert Eveline besluiten de twee allebei op een aparte kamer te gaan slapen, en de volgende dag trekken ze ook allebei hun eigen plan. Maar ondanks alle drama, houdt Dirk ergens nog de hoop dat Anneke en hij elkaar nog een kans kunnen geven. “Ik hoop dat zij daar oprecht voor openstaat.”

Kan dit ooit nog goed komen? Dat zullen we nog even moeten afwachten… Volgende week dinsdag en woensdag verschijnen er weer twee nieuwe afleveringen van Married at First Sight. Spannend!

Bron: Married at First Sight | Beeld: Nander de Wijk

Laatste nieuws