Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de leukste cadeaus voor Valentijnsdag

Ter inspiratie!

cheerful african american woman clinking glasses of wine with man during date on Valentines day

Jawel, nog heel even en dan breekt de meest romantische dag van het jaar weer aan. Op Valentijnsdag zetten we onze geliefden graag in het zonnetje. Er zijn tig manieren waarop je je lief kunt verrassen, maar het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen. Nog geen idee wat je cadeau kunt doen? We hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet. Van kleine cadeautjes tot heerlijk dineren.

All-in-one-cleanser

De All-in-one cleanser van Le Labo klinkt te mooi om waar te zijn. Deze cleanser kun je namelijk gebruiken voor je haar, lichaam én gezicht. De formule bevat aloë vera en fijne extracten om je huid en haar goed te verzorgen. Door de geurnoten bergamot, lavendel en tonkaboon is-ie ook nog eens heerlijk om te ruiken.

€40 (350 ml)

Dierentuin date

Tot en met 25 februari heeft Diergaarde Blijdorp iets heel leuks voor de love birds. Speciaal voor Valentijnsdag kun je hier op date naar de dierentuin voor de prijs van 1! Je kunt je tijdens je bezoek laten onderdompelen in de magie van de liefde op de speciale Lovers' Lane of genieten van de mooie verhalen over hoe bijzondere dieren elkaar vinden.

Waar:

Blijdorplaan 8

Rotterdam

Nobile 1942

Het tweede parfum binnen de collectie I Rituali is A' Grazia Een collectie die draait om rituele, bijgeloof en hoop. Het hart van het parfum A’ Grazia is een intense en warme roos, met vleugjes metaalaccenten in de kruidige opening, fruitige en gourmandelementen in de ontwikkeling van de structuur en een zeer diepe houtachtige basis.

Voor iedereen waarbij de liefde vol passie en overgave is.

€130 (75 ml)

Pink Gellac

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Pink Gellac de Heartfelt Hues set gelanceerd. Deze set bestaat uit drie mooie kleuren: Splattered Candy (een transparante gellak met roze en rode confetti), Rosewater Pink (een zachteroze gellak) en Holographic Romance een transparante gellak met verschillende kleuren confetti. Los kosten de lakken €48, maar voor een set betaal je slechts €40.

€40

Oorbellen

Deze met de handgemaakte Pink Freesia oorbellen van Miccy's zijn echte eyecatchers. De rozenblaadjes zijn gemaakt van stof en de oorbellen zijn afgewerkt met zoetwaterparels. De oorbellen zijn afgewerkt met 18k geel-goud vergulde haakjes met 925 zilver als basis. Met andere woorden: vrij van nikkel of andere allergenen! Leuk om te geven of cadeau te doen aan jezelf.

€145

IZAKAYA

Liefde gaat door de maag! En daarom is het maar al te leuk om je lief mee uit eten te nemen. Strijk neer bij IZAKAYA om daar te genieten van het Valentijnsmenu. Speciaal voor Valentijnsdag wordt de Ruinart Rose ook nog eens per glas geserveerd. Met een glaasje roze bubbels, Oysters on Ice en zoete Madeleines als nagerecht kan de avond alleen maar een succes worden!

Waar:

Albert Cuypstraat 2-6

Amsterdam

White Moss Karité Body Butter

Hydraterend en verkwikkend, op basis van Shea Butter en rijk aan oliën afkomstig van plantenextracten. Een ware schoonheidsbehandeling voor het lichaam. Karitéboter bevat vitamine A, B, E en F met anti-oxidant- en anti-verouderingsfuncties. Het kenmerk dat de boter echt uniek maakt, is het zeer hoge gehalte aan onverzeepbare stoffen. Deze botanische bestanddelen stimuleren het best de vorming van nieuw collageen in het bindweefsel en hebben een zeer goede verstevigende werking op de huid, waardoor deze tegelijkertijd elastischer wordt.

€60 (200 ml)

Lingeriesetje

Een mooi nieuw lingeriesetje is nooit weg, helemaal niet op Valentijnsdag. Deze prachtige beugelbeha van Marie Jo Ayama ziet eruit om door een ringetje te halen. Leuk om te geven of om aan jezelf cadeau te geven!

€112,00

Florentin

Bij Florentin kun je terecht voor eten dat is geïnspireerd op de Midden-Oosterse, Noord-Afrikaanse en Mediterraanse keuken. Op 14 februari kunnen love birds hier genieten van een fijn Valentijnsdagmenu voor €55 per persoon. Wat je zoal kunt verwachten? Een heerlijke amuse, pita's met drie heerlijke dips, pompoen met feta en gele curry, champignons met hazelnoot en beurre blanc, beef stew met gedroogd fruit en gezouten citroen en nog veel meer!

Waar:

Langestraat 66

Groningen

Rode lipstick

Op Valentijnsdag worden we éxtra blij van rood gestifte lippen. De Hollywood Reds-lipsticks van Charlotte Tilbury zijn to die for. Wij hebben een oogje op Hollywood Vixen, een helderrode lipstick.

€34

Sla een auto kapot

Heb jij op Valentijnsdag juist geen zin in romantiek? Dan kun je op woensdag 14 februari op een autosloperij in omgeving Leiden losgaan op een auto. Je kunt hier (samen met vrienden) een ruitje intikken of met een spuitbus patronen tekenen op de auto. En nog veel meer!

Waar:

Omgeving Leiden

Tijd:

19.00 uur

Beeld: Adobe Stock