Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rennen: Kruidvat verkoopt verwarmd teddykussen

Dé uitkomst voor alle koukleumen!

Ondanks het feit dat het al weer februari is, lijkt de lente nog niet echt in aantocht te zijn... Maar, voor de koukleumen onder ons biedt Kruidvat nu gelukkig uitkomst. De winkel verkoopt namelijk een héérlijk verwarmd kussen van zachte teddystof! En het mooiste van allemaal? Je haalt hem voor een prikkie in huis.

Warmtekussen

Inmiddels weten we natuurlijk allang dat Kruidvat veel meer is dan alleen een drogist. Van een viral TikTok panty tot allerlei keukenspullen en de leukste woondecoratie: Kruidvat heeft het allemaal. Regelmatig zien wij dan ook een pareltje voorbijkomen die we gewoonweg niet kunnen laten liggen.

Ook dit keer hebben we weer zo'n ge-wel-dig item gevonden. Kruidvat verkoopt namelijk heerlijk zachte warmtekussens! De kussens bevatten verwarmingselementen en een oplaadbare powerbank, waarmee ze twee uur lang van stroom voorzien zijn. Bovendien zijn ze gemaakt van een heerlijk zachte polyester teddystof. Benieuwd zo'n warmtekussen precies werkt? Op TikTok wordt het je allemaal uitgelegd:

@makemeblushnl Ze zijn er weer! De verwarmde teddy kussens bij Kruidvat! 😍🧸 De vorige keer waren ze heel snel uitverkocht dus wees er snel bij! #kruidvat #teddy #kruidvatteddykussen #kruidvatverwarmdkussen #verwarmdkussen ♬ origineel geluid - Daniëlle Springer

De kussens zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren, wit en bruinroze. Enne, je kunt maar beter snel je keuze maken: de vorige keer dat de kussens bij de Kruidvat lagen, waren ze binnen no-time uitverkocht!

Altijd koud

Dit kussen is natuurlijk dé uitkomst voor alle koukleumen onder ons. Ben jij ook zo iemand die het altijd koud heeft? Sommigen zullen je een ontzettende aansteller vinden, maar wist je dat er een heleboel redenen zijn waardoor je het koud kunt hebben? Wij zetten ze eerder al voor je op een rijtje.

Anyhow, wat de oorzaak is, met het warmtekussen van de Kruidvat zit je in ieder geval gebakken. En voor een prijs van €19,99 kun je hem haast niet laten liggen! Trek daarom snel een sprintje naar de winkel, want daar krijg je ook al weer een stukje warmer van.

Bron: Kruidvat, TikTok @makemeblushnl | Beeld: Adobe Stock