Omg! De viral TikTok-panty is nu te koop bij Kruidvat

En hij is ook nog eens in de aanbieding!

Wanneer je regelmatig op TikTok zit, ben je ‘m vast wel eens tegengekomen: de bekende TikTok-panty. Lijkt het je stiekem een ideaal item, maar heb je nog niet de moeite genomen om hem te bestellen? Dan hebben we goed nieuws, want en vergelijkbare panty is nu gewoon te koop bij Kruidvat!

TikTok-panty

Heb je geen idee waar dit over gaat? We praten je graag even bij. Want op TikTok kun je niet meer om deze populaire panty heen. Het is eigenlijk gewoon een hele dikke panty, met fleece aan de binnenkant. Daardoor is-ie lekker warm, wat ideaal is op koude herfst- en winterdagen. Door de crèmekleurige voering lijkt het echter alsof je gewoon een dunne panty draagt. Best of both worlds, dus!

Op koude dagen

Nu het echt herfstweer is, trekken we steeds vaker truien, vesten en sjaals uit de kast om warm te blijven. Hoewel we rokjes en jurkjes nog steeds erg leuk vinden, is dat vaak net iets te koud. Met deze panty is dat probleem echter verleden tijd. Dankzij de fleece voering kun je op koude dagen gewoon een rokje of jurkje dragen, zonder dat je het ijskoud krijgt door een veel te dunne panty.

@vanhilstnoa

Run don’t walk to Kruidvat ✨ De legging die je overal op tiktok voorbij ziet komen is nu voor €9,99 verkrijgbaar bij Kruidvat 🤩 Ik heb geen koude benen meer deze winter 🥰 #kruidvat #rundontwalk #tiktokpanty #legging #pantylegging #fyp

♬ Adrenaline – Kris Kross Amsterdam & Ronnie Flex & Zoë Tauran

@shoshoni_vdv_

RUN don’t walk!!✨😍 @kruidvatofficieel #fleeceleggings #fashionhacks #fashiontiktok #winterfashion #kruidvat

♬ CUFF IT – Beyoncé

Op naar de winkel!

Heb je deze TikTok-panty ook altijd al eens willen proberen, of heb je ‘m nu ontdekt (graag gedaan!)? Dan kun je dus gewoon bij Kruidvat terecht. De legging is helaas niet online te bestellen, dus je zult naar een winkel toe moeten gaan. Hij is verkrijgbaar in maat S/M tot L/XL. En nog meer goed nieuws: hij is ook nog eens in de aanbieding! Daardoor betaal je nu slechts €9,99 in plaats van €21,80. Vanwege de populariteit raden wij je echter aan om niet te lang te wachten, want wij gokken dat-ie snel is uitverkocht. Dus run, don’t walk to Kruidvat!

Bron: TikTok, Grilscene | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws