Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Lindsay Lohan speelt in nieuwe romcom

Netflix deelt alvast de eerste beelden.

Falling For Christmas-Outside Arrivals

Lindsay Lohan is volop bezig met haar comeback in Hollywood. Begin dit jaar werd onthuld dat ze al weer werkt aan een nieuwe kerstfilm, maar gelukkig hoeven we niet te wachten tot het einde van dit jaar om Lindsay op het witte doek te zien. De actrice schittert namelijk ook in een nieuwe romcom die héél binnenkort uitkomt!

Irish Wish

De nieuwe film heet Irish Wish, en speelt zich (niet geheel verrassend) grotendeels af in Ierland. Het verhaal volgt Maddie, die gespeeld wordt door Lindsay. Wanneer haar grote liefde zich verloofd met haar beste vriendin, besluit Maddie haar eigen gevoelens opzij te zetten en bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft in Ierland. Enkele dagen voor de bruiloft doet Maddie een spontane wens voor echte liefde, en vervolgens wordt ze zelf wakker als de aanstaande bruid! Maar, terwijl haar droom lijkt uit te komen, beseft Maddie al snel dat haar ware zielsverwant heel iemand anders is... Oh my!

Eerste beelden

Word jij hier net zo excited van als wij? Dan is er goed nieuws: de film staat al vanaf 15 maart op Netflix! Enne, de eerste beelden zijn nu alvast te zien. Op Instagram onthult Netflix alvast twee kiekjes van Lindsay in de film. Op de tweede foto zien we haar samen met Ed Speleers, die we natuurlijk ook kennen als Rhys uit het vierde seizoen van You. Een potentiële love interest wellicht...?

Op X geeft Netflix daarnaast nog een kleine sneak peek, met een foto waarop we Lindsay temidden van alle chaos op de grond zien liggen tijdens de bruiloftDat belooft een heleboel drama, hilariteit, en natuurlijk hopelijk... liefde!

Eerste

De nieuwe romcom is geregisseerd door Janeen Damian, en het is niet de eerste keer dat zij en Lindsay samenwerken. Janeen regisseerde eerder namelijk al de kerstfilm Falling for Christmas, waarin Lindsay óók de hoofdrol speelde.

Met Falling for Christmas maakte de actrice haar langverwachte comeback. Ruim een jaar later zagen we Lindsay ook kort verschijnen in de Mean Girls-remake, en eind dit jaar kunnen we haar opnieuw in een kerst-romcom verwachten: Our Little Secret. Maar voor het zover is, gaan we eerst genieten van Irish Wish natuurlijk. We can't wait!

Bron: Instagram @netflixfilm, X @netflix, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • New York - NY - 20221109 - Falling For Christmas-Outside Arrivals Paris Theater, NY - Lindsay Lohan - Janet Mayer/Startraksphoto.com -